Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním bezplatného právníka nebo advokáta

Od: kikij odpovědí: 7 změna:

Dobrý den prosím vás,mužete mi poradit kde najdu na Teplicku bezplatného právníka a nebo advokáta který se zabývá trestnim právem.Děkuji moc předem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x

No nevím,zda najdete právníka,který dělá zadarmo.:)

dejavu*
hodnocení

0x

Zde jsou právní poradny zdarma dle specializace zbynekmlcoch.cz/...

jirbar*

Mlčoch to má pěkný kšeft. Opověď pár řádků aniž by znal detaily. A zadarmo to není. Je to 100 Kč za SMS

lidka*

Mně se jeho stránky naopak líbí. SMS jsem neposílala, ale má tam dobré vzory různých podání a i jsem na jeho stránkách čerpala z různých pojednání. Těžko Vám někdo bude radit zdarma - to dělá málokdo. V trestním právu to bude chtít advokáta. Zde máte stránky a kontakt na Českou advokátní komoru, která rozhoduje o bezplatném (nebo za sníženou sazbu) přidělení advokáta včetně formuláře žádosti. cak.cz/...

amlim*
hodnocení

0x

Informujte se na místním úřadě kam spadáte.

hodnocení

0x
To jsme si jen my občané naučili tyto právníky, aby nám radili za tak vysoké ceny. Je naštěstí ještě dost těch, co poradí zdarma. No nakonec i Vy Lidko a Milane..atd. dovedete hodně a zdarma poradit. Někdo je totiž rád, že MOHL poradit někomu druhému.

dusatka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

advokátní komora organizuje bezplatné poradenství zde:

cak.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]