Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu i posouzení mého případu...
Před 14.dny jsem upadla v zaměstnání venku u vedlejší budovy na schodech. Po úderu do hlavy, páteře a ramene jsem poté věc nahlásila nadřízenému a zároveň se přiznala k porušení bezpečnosti práce v tom, že jsem neměla předepsanou pracovní obuv.( i když nevím, zda by mi na náledí na schodech byla co platná).
Nadřízený celou záležitost pojal tak, že pokud jsem takto porušila bezpečnost práce, nemám nárok na žádné odškodnění a proto není ani nutné vyplňovat záznam o úrazu.Vrátila jsem se proto zpět ke své práci,jenže po týdnu bolesti ramene,jsem musela vyhledat lékaře a s diagnozou poškození ramenních úponů jsem již týden v PN. Nevím tedy, zda se můj nadřízený zachoval správně,zda měl pravdu i když tedy podotýkám,že jsem v době úrazu, neměla předepsanou prac. obuv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.