Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pracuji u zaměstnavatele brigádně šestým měsícem. U toho studuji VŠ. Až teď mě napadlo zažádat si o růžové prohlášení pro daňové zvýhodnění.
Rád bych se zeptal:
V oddílu II. skoro na konci je:
Potvrzuji pravdivost a úplnost údajů uvedených v tomto prohlášení
Na zdaňovací období --2017-- , Datum --1.3.2017-- Podpis --podpis-- (údaje mezi spojovníky jsou údaje, které jsem doplnil).
Rád bych se zeptal, jestli je možné si nějak zpětně nechat vrátit daň za leden a únor roku 2017.
Hned pod tím je totiž kolonka:
Dodatečně za zdaňovací období (za kalendářní měsíce) -- -- Datum -- -- Podpis -- -- (spojovníky značí místo, kde se něco doplňuje)
Pokud to možné je, rád bych se zeptal, co přesně tam mám dopsat, jestli stačí doplnit LEDEN + ÚNOR a dopsat dnešní datum a podpis, nebo se to dělá nějak jinak.. a dále bych se zeptal, že pokud je to možné, jakým způsobem mi bude daň navrácena.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.