Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
asi před 3 měsíci jsem potkala jednoho kluka - děsně sexy, ale rozuměli jsme hned od začátku - hudba, on se zajímal a poslouchal moje kecy, já ty jeho... Skončili jsme prakticky hned v posteli, což bylo úžasný a nelituji toho. Byl to vlastně můj první sex po rozchodu a taky první kluk, který se mi strašně líbil - což bylo asi po roce od rozchodu.
Párkrát jsme se viděli, pozval i do hospody mezi kámoše. Ovšem po krátké době mi oznámil přes chat, že se omlouvá, ale že se vrací k ex. Že si uvědomil co "ztratil". Prostě klasická řeči, co jsme měla taky.
Byla jsme naštvaná, asi jako každá holka, ovšem... vliv mi krev do žil a dal mi důvod žít. Konečně jsem se dokázala smát, užívat života a pustit se do starých snů... Ukázal mi, že můj ex nebyl ten dokonalý bůh, jak jsem si myslela, ale že existují i lepší, hezčí, zkušenější... Ale to je vedlejší. Po dvou dnech jsme na něj vzpomínala jako na kluka, který mi dal důvod žít a měl skvělé tělo. A s kterým jsem si tak skvěle sedla v zájmech.
Skoro jsme si nepsali. Vlastně on nechtěl - prý ta jeho na mě žárlí. Což chápu.
Nyní po dvou týdnech se mi ozval... Prý jak se mám, co dělám. Klasika. Jelikož jsem často mrkala na jeho FB - co je nového a tak, najednou koukám - on je nezadný. Zeptám se jeho. Prý to nevyšlo, nefungovalo. Pozval na drink, ven... A jelikož mě chyběla mužská náruč, pozvala jsem ho k sobě. Bylo to jako dřív - sklenička vína, film, milování, večer tulení v posteli. Ráno se loučil polibkem před domem.
Prý s tou jeho to neklapalo, a že mi chtěl už napsat dřív, ale neměl čas.
Jen si teď nejsem jistá co bude dál.
Vrátí se opět k bývalé? Chodili spolu ani ne půl roku, pak se rozešli, pak měsíc nic a ted na dva měsíce byli opět spolu. Prý si ale chce od bývalých a vztahů dát na chvíli pokoj...
Je možné aby mezi námi bylo něco víc? Sama si nejsem jistá zda to chci, zda by vztah byl mezi námi možný - záleží mi na něm, je mi s ním moc dobře. Je to první chlap od mého ex, s kterým je mi takhle dobře ve všech oblastech. A jen nechci aby náš milenecký vztah skončil opět po dvou třech týdnech.
Jak se mám k němu chovat já - na jednu stranu jsem vášnivá - sex mi chybí i mužská náruč a od něho vím, že si to užiju a on taky. Nevím zda mu mám dát najevo svoji náklonnost nebo se spíše držet zpátky.
Ani nevím jak zjistit, že je mu se mnou skutečně fajn...
Mohu vědět Váš věk? On ten Váš příběh se vnímá a posuzuje jinak, když je člověku 17 a jinak když je po 30. Každopádně šance je, jenže oba se asi nechcete vázat. On ví, že jakmile se ozve, bude hezká vášnivá společná noc. A to mu asi stačí. Jde tam, kde mu holka nedělá problémy. Tamta žárlila. Asi měla proč. Ti neukotvení bývaj předmětem žárlivosti. No a vy mu zatím vyhovujete, že se neptáte, kde s kým byl. Až třeba budete spolu ve vztahu a zeptáte se, tak mu to bude stejně nepříjemné a najednou se octnete v roli jeho ex-.
Můj názor je že tě má jenom za..a teď to napsat slušně aby mi to admin nesmázl-za šukací panenku. Nechce se vázat,sama jsi psala že je pěknej a on to dobře ví,dobře ví že když se mu zachce může mít zase jinou. Prostě ti napíše,vzbudí v tobě city,skončíš s ním v posteli,užije si pěknou noc a zase jde jinam. V pubertě a učňáku jsem nebyl jinej a dneska mě to i celkem mrzí,protože pár holkám jsem tím ublížil. Mě naštěstí to usazení čekalo už před 20 rokem,zamiloval jsem se do jedný holky,tu jsem si pak i vzal a žijeme spolu řekl bych že šťastně už pěkných pár let a nikdy v životě by mě nenapadlo ji podvést.
Kluk který to s tebou myslí vážně nebude rozpolcenej jak blázen s maniodepresivní psychózou v ústavu,ale bude chtít být s tebou pořád,ne jenom aby si zašukal nebo na 14 dní.
Moje rada zní,zeptej se ho prostě natvrdo a přímo jak to s tebou myslí,pokud zase uteče,tak na něj radši zapomeň a najdi si pořádnýho chlapa
Zdravím. Vy si musíte nejprve ujasnit co vlastně chcete. Zda vztah nebo poměr. A podle toho se chovat dál. On Vám řekl narovinu, že vztah nechce..Takže záleží jen na Vás zda se spokojíte s rolí občasné milenky a budete si to užívat, nebo zda budete hledat vhodného partnera na vztah...Možná, že nejste jediná kterou má na sex..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.