Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozval se po 2 měsících - je zas single

Od: efi odpovědí: 9 změna:

Ahoj,
asi před 3 měsíci jsem potkala jednoho kluka - děsně sexy, ale rozuměli jsme hned od začátku - hudba, on se zajímal a poslouchal moje kecy, já ty jeho... Skončili jsme prakticky hned v posteli, což bylo úžasný a nelituji toho. Byl to vlastně můj první sex po rozchodu a taky první kluk, který se mi strašně líbil - což bylo asi po roce od rozchodu.
Párkrát jsme se viděli, pozval i do hospody mezi kámoše. Ovšem po krátké době mi oznámil přes chat, že se omlouvá, ale že se vrací k ex. Že si uvědomil co "ztratil". Prostě klasická řeči, co jsme měla taky.
Byla jsme naštvaná, asi jako každá holka, ovšem... vliv mi krev do žil a dal mi důvod žít. Konečně jsem se dokázala smát, užívat života a pustit se do starých snů... Ukázal mi, že můj ex nebyl ten dokonalý bůh, jak jsem si myslela, ale že existují i lepší, hezčí, zkušenější... Ale to je vedlejší. Po dvou dnech jsme na něj vzpomínala jako na kluka, který mi dal důvod žít a měl skvělé tělo. A s kterým jsem si tak skvěle sedla v zájmech.
Skoro jsme si nepsali. Vlastně on nechtěl - prý ta jeho na mě žárlí. Což chápu.
Nyní po dvou týdnech se mi ozval... Prý jak se mám, co dělám. Klasika. Jelikož jsem často mrkala na jeho FB - co je nového a tak, najednou koukám - on je nezadný. Zeptám se jeho. Prý to nevyšlo, nefungovalo. Pozval na drink, ven... A jelikož mě chyběla mužská náruč, pozvala jsem ho k sobě. Bylo to jako dřív - sklenička vína, film, milování, večer tulení v posteli. Ráno se loučil polibkem před domem.
Prý s tou jeho to neklapalo, a že mi chtěl už napsat dřív, ale neměl čas.
Jen si teď nejsem jistá co bude dál.
Vrátí se opět k bývalé? Chodili spolu ani ne půl roku, pak se rozešli, pak měsíc nic a ted na dva měsíce byli opět spolu. Prý si ale chce od bývalých a vztahů dát na chvíli pokoj...
Je možné aby mezi námi bylo něco víc? Sama si nejsem jistá zda to chci, zda by vztah byl mezi námi možný - záleží mi na něm, je mi s ním moc dobře. Je to první chlap od mého ex, s kterým je mi takhle dobře ve všech oblastech. A jen nechci aby náš milenecký vztah skončil opět po dvou třech týdnech.
Jak se mám k němu chovat já - na jednu stranu jsem vášnivá - sex mi chybí i mužská náruč a od něho vím, že si to užiju a on taky. Nevím zda mu mám dát najevo svoji náklonnost nebo se spíše držet zpátky.
Ani nevím jak zjistit, že je mu se mnou skutečně fajn...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bures
hodnocení

2x
Tak co si budem povidat - vy jste taky pekna rozhodnozka a je zrejme ze jediny duvod vaseho "vztahu" je sex.
Tak soulozte.
Co presne cekate? Ze chlapec najednou bude i inteligent? Ze se z nej najednou stane odpovedny nejlepe otec? Ze bude svatba?
Ani jedno se nestane. Budete spolu spat nez z toho vyprcha ta novost/zajimavost.
On si pak najde jinou radodajku. A radodajka si patrne najde take jineho.

liska*
hodnocení

0x

Mohu vědět Váš věk? On ten Váš příběh se vnímá a posuzuje jinak, když je člověku 17 a jinak když je po 30. Každopádně šance je, jenže oba se asi nechcete vázat. On ví, že jakmile se ozve, bude hezká vášnivá společná noc. A to mu asi stačí. Jde tam, kde mu holka nedělá problémy. Tamta žárlila. Asi měla proč. Ti neukotvení bývaj předmětem žárlivosti. No a vy mu zatím vyhovujete, že se neptáte, kde s kým byl. Až třeba budete spolu ve vztahu a zeptáte se, tak mu to bude stejně nepříjemné a najednou se octnete v roli jeho ex-.

efi
hodnocení

24 - on je o rok starší. Já studuji - bydlím na koleji. On manuálně pracuje a bydlí se spolubydlícím.

fik
hodnocení

0x

Můj názor je že tě má jenom za..a teď to napsat slušně aby mi to admin nesmázl-za šukací panenku. Nechce se vázat,sama jsi psala že je pěknej a on to dobře ví,dobře ví že když se mu zachce může mít zase jinou. Prostě ti napíše,vzbudí v tobě city,skončíš s ním v posteli,užije si pěknou noc a zase jde jinam. V pubertě a učňáku jsem nebyl jinej a dneska mě to i celkem mrzí,protože pár holkám jsem tím ublížil. Mě naštěstí to usazení čekalo už před 20 rokem,zamiloval jsem se do jedný holky,tu jsem si pak i vzal a žijeme spolu řekl bych že šťastně už pěkných pár let a nikdy v životě by mě nenapadlo ji podvést.

Kluk který to s tebou myslí vážně nebude rozpolcenej jak blázen s maniodepresivní psychózou v ústavu,ale bude chtít být s tebou pořád,ne jenom aby si zašukal nebo na 14 dní.

Moje rada zní,zeptej se ho prostě natvrdo a přímo jak to s tebou myslí,pokud zase uteče,tak na něj radši zapomeň a najdi si pořádnýho chlapa

hodnocení

0x

Zdravím. Vy si musíte nejprve ujasnit co vlastně chcete. Zda vztah nebo poměr. A podle toho se chovat dál. On Vám řekl narovinu, že vztah nechce..Takže záleží jen na Vás zda se spokojíte s rolí občasné milenky a budete si to užívat, nebo zda budete hledat vhodného partnera na vztah...Možná, že nejste jediná kterou má na sex..

asd1
hodnocení

0x

Asi takhle:kdyby mu s tebou bylo opravdu fajn, tak neběhá za bejvalkou. Neměl s kým tak se ti ozval. Neměl čas napsat dřív? Spíš měl s kým.

hodnocení

0x

Neřešte nic. Berte to tak, jak to je. Užívejte si a neřešte. Není třeba koukat, co bude. Bude, bude. Nebude, nebude. Žijte, mějte školu, koníčky, kamarády, kulturu, trochu pohybu. Svůj život. Není potřeba dávat příjemnému milenci nějaké pevné místo ve svém životě. ;)

hodnocení

0x
Vypadá to že on je pro Vás ideální možnost ale Vy jste pro něj jednou z mnoha...když jde víc o postel než o vztah, nic z toho nebývá

hodnocení

0x
Z jeho strany evidentně nepřeskočila ta správná jiskra, která je zapotřebí k tomu, aby chtěl něco víc než jen příležitostně scházeni.
Momentálně mu děláte holku na zavolání, když se mu to hodí a z takových se jen málokdy stávají přítelkyně.
Jinak jsem docela překvapen, že je vám už 24, podle toho, jak jste to vše napsala, jsem vás tipoval tak na 16-18.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]