Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím poradte...
Minulé úterý 21.2. jsem byla na řezání osmiček. Vše proběhlo bez komplikací, otok mi splaskl po 4 dnech, ale ještě trochu přetrvává a od neděle mám takovou hořkou chut v puse kor když otevřu více ústa tak cítím jako by tam něco z toho teklo. Zkusila jsem si tam položit kapesníček jestli něco neobjevím a na něm bylo něco žlutého. Bojím se že je to hnis. Dnes jsem byla u zubařky a ta říkala, že to hořko v puse může býz z parodontaxu a že je rána klidná. Mám to ted vyplachovat šalvějí. Co by mohlo být to žluté? A myslíte kdyby to byl zánět tak mi šalvěj pomůže? Předem děkuji za odpovědi.
0x
Šalvěj je skvělá. Kupte si pořádný, sypaný čaj v lékárně. A pokud si pamatuji, na parodontaxu píší, že může dočasně zabarvit zubní sklovinu do žluta.
doplněno 27.02.17 15:17:
To je divné. Vyplachovat můžete opravdu často, jen nepolykat.
Asi je lepší jít za doktorkou zbytečně než nejít. Kdyby bylo hůř (bolest, hnis, otok), utíkejte tam.
Koupila jsem si jí, kolikrát za den s ní mohu vyplachovat? Ono to žluté i trochu zapáchá, asi to bude ten zánet
ale zas jemi divný, že by to doktorka neviděla.
0x
Na osmičkách jsem byla loni, a nedávno i na řezání spodních uzdiček. V obou případech se vytvořila jakási nažloutlá krusta, občas z ní jak kdyby něco vykáplo. Podle lékaře vše ok, jde o proces hojení a to žluté je cosi, co pomáhá zhojení rány.
Ale pouze popisuji svoji zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.