Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím poradte...
Minulé úterý 21.2. jsem byla na řezání osmiček. Vše proběhlo bez komplikací, otok mi splaskl po 4 dnech, ale ještě trochu přetrvává a od neděle mám takovou hořkou chut v puse kor když otevřu více ústa tak cítím jako by tam něco z toho teklo. Zkusila jsem si tam položit kapesníček jestli něco neobjevím a na něm bylo něco žlutého. Bojím se že je to hnis. Dnes jsem byla u zubařky a ta říkala, že to hořko v puse může býz z parodontaxu a že je rána klidná. Mám to ted vyplachovat šalvějí. Co by mohlo být to žluté? A myslíte kdyby to byl zánět tak mi šalvěj pomůže? Předem děkuji za odpovědi.
Šalvěj je skvělá. Kupte si pořádný, sypaný čaj v lékárně. A pokud si pamatuji, na parodontaxu píší, že může dočasně zabarvit zubní sklovinu do žluta.
To je divné. Vyplachovat můžete opravdu často, jen nepolykat.
Asi je lepší jít za doktorkou zbytečně než nejít. Kdyby bylo hůř (bolest, hnis, otok), utíkejte tam.
Koupila jsem si jí, kolikrát za den s ní mohu vyplachovat? Ono to žluté i trochu zapáchá, asi to bude ten zánet ale zas jemi divný, že by to doktorka neviděla.
Na osmičkách jsem byla loni, a nedávno i na řezání spodních uzdiček. V obou případech se vytvořila jakási nažloutlá krusta, občas z ní jak kdyby něco vykáplo. Podle lékaře vše ok, jde o proces hojení a to žluté je cosi, co pomáhá zhojení rány.
Ale pouze popisuji svoji zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.