Dobrý den. Hledám ubytování v Benešově, můžete mi prosím nějaké doporučit? Bylo by to na cca tři měsíce, pokoj s koupelnou, bez stravy. Neznáte nějakou ubytovnu či menší hotel?. Děkuji. doplněno 27.02.17 21:54: Našla jsem na netu ubytovnu ubytovna-benesov.cz/... , bohužel fotogalerie nefunguje, máte s ní někdo zkušenosti?
Jednu dobu jsem z práce přespaval v ubytovně firmy Baest, cena nízká, komfort ale taky. Je to nouzovka. Po druhé jsem řekl že budu dojíždět, ale já jsem fixovany ke své domácí posteli
abcd*
Děkuji. Komfort bych oželela, stejně většinu času budu bloumat po městě. Potřebuji v podstatě jen někde přespávat, než se trochu rozkoukám a zjistím, kde budu chtít bydlet trvale. Priorita je pro mne bezpečí, abych se nemusela bát tam vůbec vejít. Nerada bych trefila ubytovnu, která je vyhlášená podobnými problémy. Hlavně proto tu žádám o radu. Byla ta ubytovna, kterou jste zmínil, v tomto ohledu v pořádku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.