Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyšetření EEG

Od: milena8 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Byl jsem u doktorky a mám zvýšené pocení tak mne poslala na odběr na štítnou žlázu výsledky ještě nevím. Dále mám dlouhodobé problémy se spánkem nemužu pořádně usnout. Poslala mne na vyšetření EEG. Ukáže vyšetření kde je problém se spánkem? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

athenaise*
hodnocení

2x

Mileno, já na EEG chodila s klukem před několika lety a vím, že se dá z té křivky rozeznat mnoho a troufám si říct, že i kvalitu spánku. Mimo jiné také z toho lékaři poznají v jaké fázi spánku se budíte. EEG je dobré.

hodnocení

0x

Absolutně nechápu, jak jste přišli na to, že by se na eeg ukázaly fáze spánku, při tom vyšetření nespíte, odhalí to puze nějaké případné poruchy mozku, problémy spánku se řeší ve spánkové laboratoři a nikoliv na občyejném vyšetřeni eeg.

athenaise*

kluk byl miminko (1,5roku) a musel být hodně v klidu skro 3/4 hodiny a bylo lepší, když u toho usnul a dr. mi o tom povídala. A kdybych to nevěděla, tak o tom nepíšu, né?

lidus*
hodnocení

0x

EEG se dělá za stavu bdělého i za spánku, omlouvám se ale nebudu to celé kopírovat, odkaz: vysetreni.vitalion.cz/... V nemocnici jsem byla na obou, jednu noc jsem tehdy trávila se sestrou skládáním ubrousků.

liska*
hodnocení

0x

Zvýšené pocení a nespavost. Obojí znamená nedostatek hořčíku. Ten je v kakau, máku, ořechách, sóji, banánech, fazolích, celozrnném pečivu, klíčcích.

lidus*

Liško, jste si tím jistá?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]