Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit přenosku na PET láhve?

Od: maranek odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěl bych si koupit plastové bedny na PET láhve 6x 1.5 litru, podobné jako na obrázku. Neporadil by mi někdo, kde by se daly na internetu koupit? díky
Kde koupit přenosku na PET láhve?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Krátko po revolúcii sa plastové fľaše od pepsi-coly zálohovali a znovu plnili.Boli uložené v takých prepravkách ako na fotke,no boli bez rukoväte uprostred.Dvoj-litrových bolo 8 ks v prepravke a 1,5 l bolo 12 ks.Postupom ich vytlačovali nevrátne plastové fľaše a tak okolo roku 1993 ich výrobca stiahol a zošrotoval.

maranek
hodnocení

Není to škoda? nedají se sehnat třeba i použité?
nějakého prodejce nových přenosek se mi nepodařilo najít.

Tato by vyhovovala? rucanor.cz/...

Mám něco podobného, výhoda je, že jdou ty přepravky stohovat na sebe.

doplněno 23.02.17 09:54:

zde ještě jeden výárobce - napojove-prepravky.cz/...

maranek
hodnocení

Dobrý den,
to by se celkem dalo, shanim přepravku pro 6 láhví 1.5 litrů, nevěděl by někdo o něčem?
Děkuji

maranek
hodnocení

Díky, chtěl bych bednu na PET láhve podobnou na fotce, dá se ještě něco takového prosím vás koupit? díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]