Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace lipomů bez jizev

Od: kj odpovědí: 2 změna:

Nemáte zkušenosti, zda existuje nějaká technologie, která umí vyoperovat či jinak zlikvidovat lipomy bez zanechání jizev. Rostou mi na obou rukách, tři mi už vyoperovali na chirurgii, ale zůstaly mi jizvy. Nové se mi zase objevily a bohužel jsou vidět, budu se jich chtít zase zbavit, ale chirurg tvrdí, že bez jizev to nejde. V dnešní době, kdy plastická chirurgie dokáže změnit ženu na muže mě to ale docela překvapuje. Nebo nevíte, kde se poradit, byl jsem se zeptat i v jedné soukromé estetické klinice, ale výsledek rozhovoru byl kupodivu shodný jako ve státní nemocnici. Nezpochybňuji stanovisko chirurgů, ale překvapuje mě to.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Ve chvíli, kdy rozříznou kůži, vznikne jizva vždy. Jak moc bude viditelná záleží na šikovnosti operatéra, použitém materiálu a druhu stehů a do značné míry na tom, jak se konkrétní jedinec hojí.

hodnocení

0x

Po tomto by vám mali zmiznúť jazvy,ale stojí to dosť cca 40€.Možno to vám predpíše aj doktor.: sukl.sk/...

e-zdravotnickepotreby.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]