Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte jaká je nejluxusnější restaurace v ČR? Zkoušel jsem vyhledávač na restaurace v ČR, ale v tomto případě mi příliš nepomohl... Odhaduji, že asi bude v Praze, ale kde? Možná myslíte, že je to trochu divnej dotaz, ale potřebuju to vědět ![]()
No, ona není jedna, záleží to na tom, koho chcete ohromit pozváním, starší mají pozitivně zanesenou třeba Vikárku na Hradě nebo Nebozízek v Praze, Pupp v Karlových Varech, z novější doby jsou to pětihvězdičkové hotely a jejich restaurace, viz zde firmy.cz/... Pokud se chcete dobře najíst, jsou to třeba pro mne francouzské restaurace, pokud chcete někoho požádat o ruku, tyhle restaurace jsou trochu neosobní a neútulné, volila bych v tom případě dle interiéru a obsluhy a vždy se mi líbí tam, kde je hezký výhled, ten ocení skoro každý, kromě kuchyně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.