Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte jaká je nejluxusnější restaurace v ČR? Zkoušel jsem vyhledávač na restaurace v ČR, ale v tomto případě mi příliš nepomohl... Odhaduji, že asi bude v Praze, ale kde? Možná myslíte, že je to trochu divnej dotaz, ale potřebuju to vědět
No, ona není jedna, záleží to na tom, koho chcete ohromit pozváním, starší mají pozitivně zanesenou třeba Vikárku na Hradě nebo Nebozízek v Praze, Pupp v Karlových Varech, z novější doby jsou to pětihvězdičkové hotely a jejich restaurace, viz zde firmy.cz/... Pokud se chcete dobře najíst, jsou to třeba pro mne francouzské restaurace, pokud chcete někoho požádat o ruku, tyhle restaurace jsou trochu neosobní a neútulné, volila bych v tom případě dle interiéru a obsluhy a vždy se mi líbí tam, kde je hezký výhled, ten ocení skoro každý, kromě kuchyně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.