Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
budeme prodávat dům a bratr mě bude zastupovat ,při prodeji mého podílu.
Poslal mi tento formulář k podpisu.
Není potřeba doplnit rodné číslo a velikost mého podílu i když máme všichni stejný podíl?
Kupující nechce od nás jednotlivé smlouvy,ale jen jednu,jako celek.
Zapomněli jsme ještě na něco?
Děkuji
P L N Á M O C
Já, níže podepsaná Hana ... bytem ...
zmocňuji pana P... nar ... bytem v
... aby
mým jménem učinil veškerá právní jednání spojená
s
převodem mého spoluvlastnického
podílu na pozemku p.č.st ... v
obci ... , kat. území Praha , zejména aby
mým jménem jednal o jeho převodu, sjednal podmínky převodu, podepsal kupní smlouvu a
smlouvu o úschově, případně zástavní smlouvu
, podal návrh na vklad vlastnického práva do
katastru nemovitostí.
podpisy ...
hlavně by to mělo být úředně ověřené.. to co tam je napsané by mělo stačit...ale...jiný kraj jiný mrav..u nás jsou na úřadech vyloženě idioti a bůh ví co si navymýšlí
Ano můj podpis bude podepsán a ověřen na poště a prý by to mělo stačit.
Tak že rodné číslo a velikost podílu tam nemusí být uvedené?
Děkuji za odpověď.
Hankas, plná moc k prodeji podepsaná na poště bude stačit, úřednice na poště tam dá razítko do kterého opíše Vaše údaje z OP
Ale dovolím si Vám doporučit, že přesto že ji dáváte bratrovi, bylo by dobré dohlédnout si na to, co bude napsáno ve smlouvě o prodeji nemovitosti. Mělo by tam být i to, jak si částku získanou prodejem rozdělíte mezi sebou. Nebo napsány účty všech spolumajitelů, na které kupující částku rozdělí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.