Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pharmatex, spolehlivost

Od: klara* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti s antikoncepcí Phramatex, konrétně s globulemi.

S partnerem jsme použili přesně dle návodu + kondom, protože to bylo v plodných dnech. Bohužel se stalo, že kondom praskl. Teď mám strach, jestli jsem neotěhotněla. Četla jsem nějaké příspěvky na různých diskuzích a spoustu žen používá jen Pharmatex a prý funguje. Spolehlivost se udává dokonce vyšší než u kondomů.

Máte s ním zkušenost?

Vím, že musím čekat, zda se dostaví menstruace, a pak udělat test, jen třeba slabá útěcha..

Děkuji,

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pěkný den, užívala jsem jej dva roky, podle návodu (těch 5 minut po zavedení se holt přežilo).

Neměla jsem žádný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]