Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízdenka ČD - nastoupení na trase

Od: mikihans® odpovědí: 4 změna:

Ahoj, ČD nabízí na některé spoje Brno-Praha akční jízdenky za 219 Kč. Já jezdím kousek od Brna a vyplatí se mi bohatě koupit si jízdenku Brno-Praha (219 Kč vs 299 Kč), i když nastupuji až během cesty. Chci se zeptat, jestli je nějaký problém a můžu si ji v klidu koupit, i když z Brna nevyjedu, nebo jsou striktně určeny pouze na celou trasu? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Můžete klidně nastoupit, třeba až v Praze, a jet jen jednu stanici...Takže nastoupit můžete klidně po trase, jen dodržet vlakový spoj...

hodnocení

2x

Ja to delal bezne. Ostrava - Praha levnejsi nez treba Olomouc - Praha :)

hodnocení

Díky :) myslel jsem si to, vlastně jsem si ji už koupil online, spíš jsem potřeboval ujistit, že něco nedělám špatně *smich*

Tak to platí téměř se všemi druhy jízdenek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]