Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoškola 2017 testy k učení

Od: juglans® odpovědí: 4 změna:

Prosím vás,jsem v tomto ohledu naprostý neznalec,nemám řidičák a pod.Najdu na internetu učivo autoškoly,abych nemusela shánět knihu apod.?Našla jsem jen kontrolní testy onlain,ty mi nic neřeší,potřebuji se nejdříve se vším seznámit,naučit se.Co vše případně potřebuji k učení za písemnosti,názvy.Do autoškoly se míním hlásit,až si budu jistá,že mi to jde.jsem ve věku,né už moc příznivém na začátek.díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

svyjabob*
hodnocení

3x

Zde najdete oficiální testové otázky " etesty2.mdcr.cz/... "které budete mít i v testu u zkouškách, dále je dobré si zjistit ideálně na doporučení instruktora "učebnici/knihu"na techniku/údržbu, často autoškoly nabízí nebo dodá okopírované učebnice, nebo vlastní podklady. Dále také často autoškoly pořádají skupinové hodiny na principu frontální výuky, jako je ve škole, to je asi tak vše. Já osobně jsem žádnou učebnici neměl, stačí si opakovat ten test, plus ideálně aby si na vás udělal instruktor čas a vysvětlil kde se nachází akumulátor, kde se doplňuje olej, jakým způsobem se dá vyměnit žárovka, etc... To je asi tak vše. V dnešní době 85% studentů autoškolu zvládne na poprvé, takže no stress.

hodnocení

Moc děkuji,mrknu na to,zatím budu učit toto,takže času dost na techniku,udržbu.

Ono se to dneska praktikuje tak, že se lidi nadrnčí testové otázky a prolezou u zkoušek třeba na 100% V provozu je potom nachytá každý policajt na věcech, které v testech nebyly. Například místa kde se nesmí parkovat řeší asi tři testové otázky ale v učebnici autoškoly je o tom několik odstavců textu. Takže - online testy ano, super věc, ale tu učebnici si to opravdu pořídit a přečíst chce. To jestli bude dva roky stará nebo čerstvě z tiskárny takový rozdíl nebude, ale furt lepší starší knížka než se jen nadrtit samotné testy.

neregctenar
hodnocení

0x

Kdysi tam v podstatě postupně přečetli podmínky pro silniční provoz ( zákon, vyhláška) a přidali k tomu i povídání o podmínkách získání řidičáku ( zákon, vyhláška). Završili to první pomocí, pohledem pod kufr auta a pak hlavně jízdy. To byla celá autoškola a dnes to bude podobné.

Takové svědomité pečlivky jako Vy v nejhorším udělají jízdy na podruhé (+400,-), protože poprvé udělaly nějakou malou blbost. Test lidi jako vy zvládají bez problémů, protože naučit se fakta umí. Co je pro ně nové, je to vlastní řízení a k tomu knížky nepomohou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]