Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spam o2 predpladenka

Od: ctuneschopny odpovědí: 1 změna:

už mi 2x za měsíc přišal další spam od O2 (SMS), že proč utrácím víc než je nutné. (volám 5kč/min, volal jsem asi 10 min). Prý s předplatenkou bych utratil jsem 20 Kč. Mám kredit.

Co je zač ten tarif předpladenka? Prý si ho mohu aktivovat aktivační SMS.

Která z možností platí:?
1.Změní se mi tarif kompletně? Tedy když některý den uskutečním aspoˇň 1 hovor, zaplatím 20Kč (když ten den nebudu volat, tak 0). To by pak vedlo ke zdražení, kdybych v nějakém dnu volal pod 4 minuty, pak bych zaplatil víc.

2. Nebo je nějak možné použít tu předpladenku jen ve vybraný den, kdy chci víc volat? A v ostatní dny bych volal normálně 5 Kč / min?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Několik informací tady nebo přímo od operátora . Ten tvrdí, že můžete volat po celý den pouze za 20Kč do všech sítí...SMS á 2Kč v daný den...takže pokud nevoláte denně a máte poměrně delší hovory, mohlo by to být zajímavé;

doplněno 16.02.17 14:14:

1. ANO

2. MUSEL byste mít druhou SIM (s jiným číslem a duální mobil) a třeba vypínat tu 20Kč SIM; zapnout jen na další volání. Jak by se na skoro trvale vypnutou SIM díval operátor, netuším (mám paušál)

doplněno 16.02.17 14:17:

Ještě doplním odpovědi na vaše otázky

1. ANO

2. NE

Doplnění k druhé otázce: viz výše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]