Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měla bych dotaz, zda mi vznikne nárok na podporu v nezaměstnanosti, případně z čeho se mi bude vypočítávat.
Situace je taková - byla jsem v pracovním poměru do 31.12.2016. Od 1.1.2017 pracuji na dohodu o provedení práce, kde mi odměna činí více než 5.500,- Kč měsíčně (takže nemohu být evidována jako uchazeč o zaměstnání na ÚP!), ale je to do 10.000,- Kč/měs., tedy ani nezakládá účast na soc. a zdrav. pojištění. Pokud bych se rozhodla tuto DPP ukončit třeba na konci června 2017, vznikl by mi nárok na podporu v nezaměstnanosti z pracovního poměru, který trval do 31.12.2016? Byla by podpora v nezaměstnanosti nějakým způsobem krácena? (oproti stavu, kdybych šla na podporu ihned po ukončení zaměstnání od 1.1.2017)
Předem děkuji za všechny odpovědi
Kolik hodin už jste pro nového zaměstnavatele na DPP odpracovala? Na základě DPP můžete v kalendářním roce odpracovat maximálně 300 hodin pro jednoho zaměstnavatele. (Odhaduji, že DPP skončí dříve než v červnu.)
Hradíte zdravotní (1.485 Kč měsíčně) pojištění? Jestli ne, narůstá za každý den prodlení penále.
Pro vznik nároku na podporu v nezaměstnanosti je potřebná účast na důchodovém pojištění získaná zaměstnáním nebo SVČ v délce minimálně 12 měsíců v předcházejících dvou letech. Jestli podmínku splníte, měla byste na podporu mít nárok.
Já bych situaci nejspíš řešila dohodou se zaměstnavatelem → snížením počtu hodin a odměny a registrací na ÚP – jinak si musíte sama hradit zmíněných 1.485 Kč měsíčně.
Pozor: DPP Vám nesmí zasahovat do povinností uchazečů o zaměstnání. DPP byste musela nahlásit a doložit písemnou dohodou hned při registraci na ÚP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.