Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni,
potřebovala bych od Vás poradit. Je mi 25 a jsem dost pěkná holka. Chlapy na mě letí, bohužel spíše v tom sexuálním slova smyslu. Lichotky, návrhy atd. mám skoro denně od cizích ale hlavně i od známých. Bohužel zřejmě kvůli povaze (cholerická a akční) jsem klasické rande měla naposled někdy před několika měsíci. A to nebydlím nikde na samotě, ale v hlavním městě.
Před cca pár týdny jsem opět vytáhla kytaru s tím, že se chce zlepšit a nehrát jen nesmysly - jeden na moji žádost odpověděl. Pro učení mi nijak nevadilo, že je o cca 17 let starší - alespoň je to fakt učení a ne styl "nauč se tyhle všechny akordy a pak přijd" popřípadě "pust si na youtube tohle tohle a tohle... tam je vše" jako jsem zažila od svých vrstevníků, když jsem je prosila. I na ceně jsme se dohodli.
Bohužel si ale nejsem jistá co dál. Je pravda, že nevypadá špatně, ale dost tam vnímám ten věkový rozdíl. Možná i protože jsou naši rozvedení bych v něm spíš viděla otce než partnera :D. On však má poslední dobou různé narážky - začalo to jak mi to sluší, sem tam nějaký dvojsmysl, který jsem se snažila přejít,na jedný akci kam mě pozval (rozumějte - že se můžu stavět, protože jsem v tom klubu nikdy nebyla) mi při odchodu dal pusu na tvář...
Dodávám, že je nezadaný. Mám dojem že rozvedený a bezdětný. Ani nemluvil o jakékoliv ženě, s kterou by aktuálně nějak trávil čas, přestože hádám, že na koncertech po něm jich pojede hodně.
Naposledy napsal z ničeho nic "že se má co dělat, aby se udržel, když jsem u něj. A že ted už asi nepřijdu když to vím".
Nevím jak se chovat - mě jde v prvotní řadě o tu elektrickou kytaru, ale začínám si myslet, že mi odpověděl, jen kvůli hezké fotce. Nevím zda čekat, že po mě vyjede - užije si a pak "nazdar, mám jinou".
Či by chtěl i vztah.
Má skupinu - takže po nocích koncerty, cvičení. K tomu pracuje. Já jsem studentka, co je ráda,když má alespoň nějakou tu brigádu.
Děkuji všem za odpovědi.
Zdravím, jste mladá a poměrně naivní. Už dekádu zpívám s kolegou v hudebním tělesu, a můžu říct, že nejenže vyjel po mně i kolegyni (smolík, kolegyně pochází z věřící rodiny a já na to nejsem), a spal s kolegyní, co s ním zpívala před námi, ale "zamlada" (přece jen už mu není 30), to bylo co hraní, to nezávazný sexík někde v šatně atd. I dneska se mlsně kouká po mladých holkách, ale ty už mu bohužel k nohám nepadají, protože zestárnul. I když mám ten dojem, že stačí vytáhnout dobrý sólo na kytaru a kdyby chtěl, nějaká ochotná by se našla. Takový je život mnoha muzikantů.
Proč by Váš doučující nevyjel po pěkné holce, když má příležitost? Teď záleží na Vás, co uděláte. Jestli budete flirtovat - protože je z Vašeho text cítit, že Vám to dělá dobře, pustíte si ho k tělu a zariskujete nezávazný sexík s možností, že ho za pár týdnů či měsíců přestanete bavit, nebo ho budete brát pouze jako doučujícího. Z jeho narážek a pusinek na tvář je asi jasné, co chce on.
Já jsem teda úplně nepochopil tvůj příspěvek. Nevím, jestli se chceš naučit na kytaru a nebo hledáš milence... Pokud ti jde jen o kytaru a ten páprda se ti nelíbí, tak ho pošli do pr...
Pokud hledáš milence a ten "dědek" se ti líbí, tak spojíš příjemné z užitečným, ale předem tě upozorňuji, že pokud ti chlap dává takovéto sexuální návrhy, dvojsmysly apod. jde mu především o to, aby tě přefik. S nějakým dlouhým vztahem moc nepočítej.
Tak v 25ti poznáte, jestli tam je láska, nebo flirt. Ptejte se svého srdíčka. Původně to měl být učitel a když se zakoukáte, tak bude i vztah.
Dnes se dává do inzerátu /hledám službu/ i fotografie? Buďto hledám učitele, nebo se chci seznámit. Možná to tak tenhle pán bral. No a jestli jste hezká, tak proč by to nezkusil, když se mu líbíte.
Už jenom z toho, co naznačil, to vypadá, že stejně spolu skončíte na gauči. Bude si dovolovat víc a víc, protože jste přístupná jeho návrhům /klub/. Jestli máte špatný pocit, tak si zvolte jiného pedagoga.
Studentkou již dlouho asi nebudete, když už je Vám 25 a jistě si namísto brigád najdete pravidelné zaměstnání.
Muž dobývá, žena dovoluje. Záleží na Vás.
Děkuji - za odpověď. Popravdě nevím - na jednu stranu si říkám proč ne, ale v zápětí mám strach, že si pak budu muset hledat někoho jiného. Už teď jsem ho hledala skoro půl roku aniž bych musela platit nepřemrtěné ceny a hlavně je fakt dobre.
Moje srdíčko už chlapům přestolo věřet, že by mě mohl někdo chtít i jinak než na pár dobrodružství v posteli... .
Pokud ti jde o kytaru, tak mu jasně řekni že ho bereš jako učitele a ne jako milence nebo partnera, buď se podle toho bude chovat nebo půjdeš jinam.
A pokud chceš milence nebo partnera, tak pokračuj jako doteď. Určitě se mu líbíš, ale jestli mu jde o "užít si s mladou kočičkou" nebo hledá partnerku do života - spíš bych tipnul to první.
Vztah - z ryze praktického hlediska, tobě za 20 let bude 45 a jemu 62 - to ještě ujde. 55 a 72 je už horší. Do toho pokud chceš děti, tak už není na co čekat - přírodu nokecáš a ženská je stavěná na porod mezi 15 - 25 lety, medicína to posunuje ale bez problémů a rizik to není. Móda je na rodinu začít pomýšlet ve 30, ale podle mne to je špatně.
no - pokud by se Vám líbil, tak byste se asi neptala a "šla do toho" - 17 let není žádný katastrofický věkový rozdíl - navíc si ho přece nemusíte hned brát.. Ale, pokud se ptáte, tak se Vám asi zrovna moc nelíbí, takže byste mu měla říct, že ho berete jen jako kamaráda a řešit to nějak v tomto smyslu, nebo vztah ukončit a najít si mladšího "učitele" .
Zdravím. Ujasněte si sama co vlastně chcete. Pokud nechcete vztah ani poměr, pak mu to řekněte narovinu. On Vám dal jasně najevo, že ho zajímáte jako žena. Pokud je Vám to proti mysli, pak k němu dál nedocházejte a na hru na kytaru si najděte někoho jiného. Buďte na sebe opatrná, může se Vám stát, že se ten muž už "neudrží" a pak toho budete litovat. Za to si myslím, že nestojí žádné učení se na kytaru.
Vážně tady hledáte rady co se svým životem? Jste dost stará na to, aby jste sama zhodnotila, zda vám přítomnost toho člověka něco říká nebo ne. Pokud nemáte sama zájem, tak musíte o dům dál. Kamarád má manželku o 28 let (ne, nejde o překlep) mladší, má dvouleté dítě a oba (respektive tři) jsou spokojení a snad i šťastní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.