Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zítra odlétám do Londýna tak jsem se chtěla zeptat jestli, když je dám takhle (viz. foto) do taštičky, je to povoleno? Mám je dát do odbaveného zavazdla nebo do přířučního (kabinového) zavazadla?
Děkuji předem
Na tohle si udělej čas na letišti a informuj se co si můžeš vzít do příručního zavazadla.
Já si myslím, že léky není povoleno převážet v příručním zavazadle, pokud nemáš ještě nejaké potvrzení od lékaře.
Když dáš léky do zavazadla k odbavení, tak v tom nebude problém. Zavazadlo se může ztratit, ale to se zas tak často neděje.
Naopak když je poneseš v příručním zavazadle, tak tě buď nepustí přes kontrolu a nebo ti léky zabaví a ty nebudeš mít nic.
" V příručním zavazadle je povoleno přepravovat: ...
Věci potřebné ze zdravotních důvodů (léky, kojenecká strava po dobu cesty)...
V případě nejasností se obraťte na prodejní kancelář, která vám prodala letenku, případně na Kontaktní centrum Českých aerolinií na telefonu (420) 239 007 007."
Zdroj: csa.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.