Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB-T a koncesní výpalné

Od: venkov4ever* odpovědí: 5 změna:

Zdravím. 1. února 2021 dojde na území ČR k ukončení pozemního (anténního) televizního vysílání ve standardu DVB-T. Chci věřit, že v sobě do té doby najdu sílu a další "bednu", vyhovující novému standardu, si už nekoupím. Zároveň bych si starou TV rád ponechal jako monitor pro video, přesněji technicky řečeno pro záznamy na flashce. Zde mám dilema: Pokud zůstanou v platnosti současná pravidla pro koncesní poplatky ve prospěch jedině vyvážené a vždy objektivní ČT, mohu vlastnit televizi, která příjem ČT neumožňuje a neplatit přitom výpalné, nebo to zákon nezajímá a cálovat musím? Děkuji, hezký den všem. Přikládám mini anketu, podotek zde. *slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Celé koncesionářské poplatky stojí na čestném prohlášení. V současné době neexistuje jediný způsob, jak Vám vlastnictví příjímače prokázat. Tuto informaci si už vyložte jak chcete, ale myslím, že odpověď si podle toho dokážete vyvodit sám.

neregctenar
hodnocení

0x

DVB-T2: více programů + rychlejší internet v mobilu

Už dnes jde koupit dvb-t2 krabička za 500.

Zákon: televizní poplatek

nikdo*
hodnocení

0x

Já si počkám. jedině rodina mně může donutit koupit novou techniku hned. Už mně to nebaví, furt kupovat něco nového. Tak až to vypnou úplně, odhlásím TV na potřebnou dobu, a za ušetřené poplatky si koupím techniku. A pak zase TV přihlásím. Tím si zajistím, že mi techniku zaplatí ČT.

nadeje
hodnocení

0x

třeba to bude naděje, že se k nám dostane signál lepší než 576, škoda, že mi nejde 1080p čt hd

neregctenar

Kde bydlíš? Máš Colorku na střeše? Pokrytí by mělo být dobré (Regionální sítě 7, 10, 20?).

Info ČT, mapy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]