Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, syn mi oznámil, že se chtějí v březnu se svojí přítelkyní vzít. Mne čeká první setkání s rodiči budoucí snachy. Vůbec nemám představu, co to obnáší, jaký dárek přinést, jestli květinu, nebo kvalitní víno, jak se obléci. Setkání zřejmě proběhne v jejich domku, doprovodí mě můj partner. Poraďte, prosím, mám trému už teď.
4x
Chtěla jsem navrhnout, aby setkání proběhlo na neutrální půdě v restauraci, to je úplně nejlepší. Ale vzhledem k březnové svatbě, což je šíleně brzský termín, tak samozřejmě je nejlepší se navštívit u nevěsty a potom u Vás /pokud bude čas/ a případně domluvit nějaké podrobnosti svatby, ale s tím opatrně, jestli už nemají mladí vše připraveno.
Samozřejmě se oblékněte hezky, přirozeně, aby jste sama sobě líbila a cítila se pohodlně. Květinu Vy nenoste, to musí syn matince a vyvolené. Váš partner ať vezme jenom tu lahvinku, ta se ostatně bere na většinu návštěv.
Tak hodně štěstí, měli jsme to tak všichni, ale dá se to zvládnout.
2x
Jejky. Pročpak tréma? O Vás přeci vůbec nejde
. Oblečení - já bych volila elegantní civil
. Sebou něco dobrého k pití a "tchýni" květinu. Buďto si navzájem "sednete" a budete mít o čem povídat, nebo to bude trapárna a budete rádi, že budete za chvilku pryč.
Syn už je asi zná, ne? Tak se ho zeptejte jací jsou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.