Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, loni jsem přišel pozdě podepsat do mzdové účtárny daně za rok 2015 (výplatu jsem pak měl hodně nižší) Tento rok už jsem tam byl včas a při podepisování daní za rok 2016 jsem dodatečně podepisoval leden 2016. Chtěl bych vědět kolik mi vrátí za ten měsíc leden tento rok. Můj pruměrný příjem je kolem 29 tisíc hrubého. Děkuji
No já bych doporučil alespoň si daně zkontrolovat sám a nespoléhat se na mzdovou účtárnu. Snad nejlépe když si stáhnete formulář na finance.idnes.cz/... a uvidíte, jestli máte přeplatek nebo nedoplatek.
Určitě přeplatek, říkala to paní ve mzdové účtárně že mi to vrátí tento rok ale právě nevím koli, je možné že to bude kolem 5000 Kč? při hrubé mzdě 29 tisíc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.