Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte matka(50) s dcerou (17) autem ,žádní super lyžaři -kam jet na cca 4noce? mohla by tam být i sáňkařská dráha,sjezdovka ne moc strmá ,široká - ubytování strava na vyšší úrovni plus blízko sjezdovek? poraďte prosím
Doplním že žádnou samotu - spíš uvítáme šrumec ,více středisek u sebe a jistě aby to nebyla šílená dálka když je to jen na 4max6dní
Pěkný den, co jsem navštívila pár středisek ve Vámi vybraných zemích, tak sjezdovky super, široké, a z úrovní obtížnosti si každý vybere. Namátkou:
Ski Amadé, Hintertux, Hochkar (přijde mi, že už není tak dobrý, jak býval), Dachstein, Stuhleck-Semmering - Rakousko
Livigno, Bormio (moje oblíbené), Passo Tonale, Val di Fiemme , Val di Sole.
Těžko říci, kde to bylo nej... ale Itálie se mi prostě líbila více, možná i díky prima počasí, které je třeba na Hochkaru nevypočitatelné)...taky rozhoduje vzdálenost, nemá cenu se harcovat na pár nocí kamsi do tramtárie. Sáňkařskou dráhu jsme sice nepotkali, ale dráhu na bruslení, driftování s autem anebo protě malou sjezdovku na blbosti, těch bylo dost.
děkuji co je nejblíže z té Itálie?a všude se v pohodě dá dojet bez řetězů?děkuji
a ještě dají se všude půjčit lyže a boty?dcera má svoje ,já ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.