Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neuspech pri hledani vztahu

Od: grem26let odpovědí: 7 změna:

Mel jsem par kratkodobych vztahu ale nic vaznejsiho a na delsi dobu.Vypadam normalne,spise neutralne.Muze to by treba tim ze jsem pro zeny malo dominantni popr ze me nevyzaruje ta muznost?Zkousel jsem seznamky a vzdy to bylo stejne.nepreskocila jiskra od ni vuci me.Jen pro predstavu.Jsem stihly vysoky.Chovam se normalne.nad nikoho se nepovysuju.nenadavam sproste a tak.s zenami mluvim normalne.neutralne tak jak s kazdym jinym.jsem i vtipny obcas.nejsem svalnaty.normalni postava.Prijde mi jak kdyby vztah uz kazdy mel nebo naopak nechtel.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Taky jsem vehementně hledala a z neúspěchů jsem byla podrážděná, protivná a měla špatnou náladu. Nehledám a s náladama je to lepší. Jsem v klidu. Co má přijít přijde a co nemá nepřijde.

hodnocení

1x

Kolik je Vám let? Pokud jste velmi mladý, máte na hledání partnerky ještě dost času. Hledejte podle svých zálib. Pokud sportujete, tak někde v tělocvičně, nebo sport. klubu. Učastnit se cyklovýletů i pěších. Chodit si do bazénu zaplavat. Pokud to někoho baví, umí o tom vyprávět a tak si se stejně naladěnými dívkami budete rozumět.

S kamarádem jít někam na ples, teď je jejich čas. Tančit, bavit se. Proč ne, plesy jsou od toho, abny se lidé pobavili a poznali.

Milovníci psů se potkají na procházce se svými čtyřnohými kamarády, pochválí si navzájem pejsky a konverzace se rozvíjí. Seznámit se můžete i v zaměstnání /podle toho, co děláte/. Největší šanci byste měl, kdybyste byl učitel. V učitelském sboru bývají na 30 učitelek nejvýš 2 muži, takže tam byste měl veliký výběr a malou konkurenci. :-D

Je možné se seznámit i ve vlaku či v autobuse při delší cestě. Povídá se, povídá, vlak stojí na každé mezi a najednou zjistíte, že máte společné zájmy...

A nemějte strach, co Vás má potkat, to přijde. Uvidíte, že si najdete příjemnou dívku, která Vás bude mít ráda. Jaga.

Potěšilo mě Vaše sdělení, že nenadáváte sprostě. To je pro Vás velké plus. Škoda, že nejsem o 40 let mladší. *pusa*

hodnocení

1x

Určitě je to tím co z Vás vyzařuje. Pokud se s nějakou ženou setkáte, záleží na tom jak na ni dokážete zapůsobit. Jak ji dokážete zaujmout. Jak s ní dokážete komunikovat, kolik toho máte společného atd. A samozřejmě musíte mít pro ženu charisma..Pokud sázíte na psaní, tak se zaměřte na svůj písemný projev více. Tím nerýpám, jen upozorňuji na to, že i to může ženu odradit od seznámení s Vámi. Zkoušejte hledat dál, vycházejte z koníčků co Vás baví a choďte mezi lidi. Jsou i různé poznávací zájezdy...Rozhodně se nenechte odradit, ta pravá na Vás jistě někde čeká. I zde se již několik diskuzí mihlo i od žen, že se nemohou seznámit se správným mužem.. Takže to není zdaleka jen Váš problém.Tak to nevzdávejte!

hodnocení

1x

Ráda bych vám poradila na nějaký čas s tím hledáním přestat, jak hodně moc hledáte a strašně na tom nalezení partnerky lpíte, tak tím to kazíte. Chápu, že vás to trápí a bojíte se, že ji nenajdete, ale když se na chvíli zaměříte na zcela něco jiného, na své koníčky, na cokoliv jiného, tak ji prostě potkáte. Potkáte tu pravou ve chvíli, kdy to budete nejméně čekat.

liska*
hodnocení

0x

Dívka není hřib, aby se hledala. Lidi se potkávají, komunikují, Podle toho, jak se líčíte, jste docela nudnej. Dobré je na to jít přes koníčky, zájmovou činnost nebo zkuste Akce pro nezadané. Tam je program, turistika, zábava, pohodová parta..Když odjíždějí, loučí se jako přátelé, dávají si na sebe kontakty. Docela ohlas mají Akce pro nezadané vedené manžely Hanouskovými.

hodnocení

0x

Jo, základ je zaujmout. V tom se skrývá vše. Myslím, že nejjednodušší je snažit se o zábavnou konverzaci. Smích sbližuje. Zábavný člověk bývá i sympatický, což pro začátek stačí.

mp*
hodnocení

0x

Psychika žen je nesmírně složitá. I když se svojí ženou žiji asi (ani nevím) asi cca 35 let. Tak když něco dokáži fyzicky, tak to ocení, o mé intelektuální závěry nemá zájem, což mě mrzí. Protože si myslím, že by to mohlo zajímat i budoucí generace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]