Nejste přihlášen/a.
zamiloval sem se.Jde o to že je to poprvé co sem se zamiloval a to je mi 20 :/ :D. Známe se tak 5 měsícu. Ona asi neví co chce zatím mi neřekla že o mě nemá zájem.Prý když má jít o víc než kamarádění tak vycouve..což už párkrát udělala když sem ji chtěl někam zvát. Sem už na vážkách jestli ji mám nechat být nebo se nějak snažit dále.Už sem jí to řekl že ji mám rád ale nic na to neříkala.Ted když ji napíšu tak mě začíná ignorovat zkrátka neodepisuje.Když se vidíme tak se směje a já se sní snažím komuninkovat a je to vše v pohodě. Navíc vím že za nějakým klukem jezdí ale prý mezi nima nic není jen se spolu baví nic víc tam není...Je hodně komplikovaná a už se o ní snažilo hodně kluků a moc jich prý neuspělo.Je asi pravda že to víc prožívám no když je to poprvé.Já nikdy nikoho neměl a teď mi to začíná chybět ta láska. Co myslíte mám ji nechat plavat?
První láska má být vždycky platonická. Budete na ni vzpomínat celý život. A to je to nejhezčí, co Vás mohlo potkat.
Jak po Vás nejede, nemá cenu se jí vtírat, nechcete přece, aby s Vámi šla jenom ze soucitu? Dělá ji to dobře, když ví, že po ní plno kluků touží, že se líbí...ale láska k vám tam není.
Na to, že se snažíte už 5 měsíců s ní chodit, už by se mohla slečna vymáčknout, co vlastně chce. Myslím, že tam láska není. Ona je asi dost náladová, vybíravá a neví, co by chtěla. Píšete, že i jiní kluci neuspěli, asi bude hezká, ale složitá povaha. A s takovou byste měl peklo na zemi, i kdybyste ji nakonec umluvil.
Do fitka choďte klidně dál a najděte si tam jinou dívku. Půjde to snadno, když budete mít stejného koníčka /cvičení/ budete mít o čem spolu mluvit. A téhle si nevšímejte, pozdravit a konec. Ať si kouká o co přišla. Jaga.
Buď si chce užívat zájmu kluků a nevázat se na jednoho (komu by nedělalo dobře nechat se z více stran obletovat), nebo je tak dobře obrněná, že se k ní nikdo nedostane. Anebo možnosti číslo tři, je lesbička.
Je na tobě, jak dlouho jsi ochotný čekat. Možná ta bariéra jednou padne, možná se budeš snažit zbytečně. Osobně bych asi vycouvala... když už vycouvala z několikerého pozvání, tak její smůla. Najde se lepší .
Když se na Tebe netřese, jako Ty na ni, tak to není to pravé ořechové. Prostě to neudělalo "cink"!
Je to láska jednostranná, první a víš kolika takovými každý znás prošel? Kolik z nás se marně trápilo, než jsme potkali vhodného partnera? U Tebe je jen ten rozdíl, že jsi začal trochu později, ale všechno máš teprve před sebou. Tak se s tím poper, nejsi na tom hůř, než spousta ostatních. To jsou ty neslavné začátky. Bude nčasem líp.
Rozhodně jí nech plavat, řeči o tom, že je komplikovaná jsou blbost. Já ti to řeknu úplně jednoduše, to, co píšeš je naprosoto jasná známka toho, že jí jseš ukradenej a prostě tě nechce. Nech jí plavat a hledej jinde. S touhle bys akorát ztrácel drahocený čas. A pravidlo je: Není čas ztrácet čas.
Opravdu jste se do ní zamiloval? Proč ji tedy podceňujete?
Jestli Vám dodnes neřekla, že o Vás má zájem, nebude to kvůli tomu, že by nevěděla, co chce".
Podle mne naopak ví, co (za někým jezdí) chce i co nechce.
A pokud Vám výslovně neřekla, že o Vás zájem nemá, může to být spíše tím, že se Vám snaží neublížit. V tomto chybuje hodně lidí → považují za ohleduplnější neříct, že zájem nemají.
Já to vidím opačně → podle mne je mnohem ohleduplnější říct na rovinu, jak se věci mají, neprotahovat zbytečně situaci. Odkládání může všechno jenom zhoršit, "falešná ohleduplnost" tak nakonec ublíží více než přímé sdělení.
já už na ni kašlu a vnucovat se jí nebudu...navíc já s ní jednal vždy na rovinu ale ona ne...to co sem jí chtěl říct sem jí zdělil i to co mě trápilo...řekla mi že k sobě určitě nekoho chce ale že potřebuje čas že má v hlavě ještě bývalého se kterým se rozešla před 4 měsící...takže stejně jde po tom za kterým nyní jezdí... Jo a pěkná to teda je
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.