Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka se smlouvou na dobu určitou

Od: filpa odpovědí: 2 změna:

Zdravím, dá se sehnat půjčka na vyšší sumu, pokud mám smlouvu na dobu určitou - to, že o práci po této době nepříjdu vím, dostanu smlouvu na dobu neurčitou, to mohu říci s jistotou.

Zdá se mi, že dostat půjčku pokud máte smlouvu na dobu určitou je téměř nemožné.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Nemáte pravdu - stačí mít pozitivní historii v rejstřících a nebýt ve zkušební lhůtě... Doba určitá je tak častá, že to úvěrovky už NEŘEŠÍ!

enias*
hodnocení

0x

Dobrý den, ono taky hodně záleží asi, kdy vám ta slouva končí si myslím, jestli se nevyplatí počkat, záleží jak na to spěcháte, ale taky jsem se stím setkala, že kamarád měl problém, dokud neměl smlouvu na dobu neurčitou, tak mu nikdo vyšší částku půjčit nechtěl nebo s šíleným úrokem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]