Nejste přihlášen/a.
Petře, požádal jste soud o ZASTAVENÍ všech exekucí? Ne o prominutí od splacení zbytku závazků. Výslovně o ZASTAVENÍ exekucí ! Jelikož jsou exekutoři velice vynalézaví, tak našli skulinu v zákoně a vymáhají svoji odměnu i po ukončení insolvence.
Vaši účetní by mělo stačit usnesení od soudu o ukončení insolvence.
No to je právě to co mě zaráží to usnesení od soudu o ukončení insolvence na účtarně určitě.I z dodatkem toho že jsem byl osvobozen od placení všech pozdějších pohledávek.Takže jasně věděla že exekuce je neplatná.Teď na ty peníze budu čekat bůhví jak dlouho.
A jak dlouho budou čekat na peníze vaši věřitelé
Oháníte se čertem s vidlemi, super. Vy dlužíte, vy jste dlužník . Já jako účetní malé firmy to vidím z druhé strany. Na mně je veškerá odpovědnost (studium zákonů, předpisů, problematická komunikace s exekutory a práce navíc ) s tím, že někdo druhý ( zaměstnanec ) někomu třetímu ( ne zaměstnavateli ) něco dluží. Ve skutečnosti je mi po tom úplný nic. Přitom dotčení zaměstnanci zatají , co mohou, informace z nich člověk nedostane. Ani ty rodné listy uplatňovaných dětí nejsou schopni dodat. Veškerá odpovědnost za nesprávně sražené částky dlužníka věřiteli ( s hospodařením ani jednoho z nich nemáme jako firma nic společného , mimochodem, to jen stát deleguje svou práci s vymáháním dluhů na zaměstnavatele )
je na firmě, tedy přeneseně na mě. Místo běžné práce, které je v stavební firmě až nad hlavu,plus BOZP, odpady, DHP, výkazy pro statistiku, tak abych se věnovala dolování informací od exekuovaných zaměstnanců ( nic neví, nic nedodají, papír žádný nemají, raději se mi vyhýbají ) a studiu zákonů s tím souvisejících. Taky studujete doma po večerech, protože se někdo z vašich kolegů zadlužil? Představte si to. Prozatím vy jste ten, kdo přidělává práci již tak hodně vytíženým lidem ( já třeba dovolenou nemám během roku vůbec šanci, jen mezi vánoci, když stavební činnnost na chvíli utichne. ) Ale vidlema házet, to jo, to by vám šlo.
Jen tak pro zajímavost, znáte výpočty exekučních srážek ze mzdy, nezabavitelná minima, pořadí ve srážení, přednostní ,nepřednostní...? je to vaše exekuce ne? To by mě zajímalo, jak se v tom vyznáte a kolik času jste konkrétně tomu věnoval. Jste schopen spočítat si srážku z vaší mzdy? Nebo je to tak, že však on to někdo jiný udělá, a když ne hned, nasmolím smajlíky s vidlema...
Dobrý den, účtárna Vám uvolní peníze, až dostane jasný pokyn od exekutora, že tak může učinit. Přesný termín zřejmě pro toto není, ale Vaše pravidelné dotazy v účtárně, zda již mají pokyn od exekutora a kdy peníze uvolní, by to potom mohly urychlit. Zdravím!
petr78 - když budete svou účetní neustále "obtěžovat" s dotazy, tak to bude dříve (pokud se nesplete např. v čísle účtu, což jsem zažil sám). Buďte aktivní a jen nečekejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.