Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký horrorový film?

Od: blechta® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.
Občas se kouknu na nějaký ten film, bohužel tentokrát nevím, co...
Doporučil by mi někdo nějaký horrorový sci-fi film? Nejlépe něco, co má i český dabing..

Díky..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, s filmem viz odkaz se i pobavíte. Hlavně nepište, že už to znáte . Zdravím!

csfd.cz/...

doplněno 10.02.17 17:35:

blechta - jasně. V tomto je obtížné radit, protože nikdo přesně neví, co už jste viděl a co přesně vidět chcete (krev, bát se a lekat, myšlenku, zábavu. masakr. psycho, vesmírnou techniku apod.). Myslím, že i horor může být zábavný (i s lekáním a strachem), což tento je.

hodnocení

no, já měl spíše na mysli, něco opravdu horrorového.. :D

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

mohlo by splňovat (netuším, zdali jsou snímky nadabovány, cz dabing nesnáším, pohřbívá totiž požitek z filmu):

Symptom Pandorum /..., The Divide (2011), The Cabin in the /..., Attack the Block /....

damandys
hodnocení

0x
Zdravim, sice to neni v cestine, ale stoji za to ho videt. Na ulozto zadejte Vyvrhel z pekla.

radkapod*
hodnocení

0x

Poslední pěkný horor který jsem viděla bylo Smrt ve tmě

csfd.cz/...

ale je to s titulky a není to scifi .

nox®
hodnocení

0x
Za mě Horizont události.

hodnocení

0x

klasika Vetřelec a pokračování 2 a 3 a 4 a AVP a prequel Prometheus

nebo Věc a novy prequel Věc Počátek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]