Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý den nevíte název písně z filmu?

Od: lolkar odpovědí: 3 změna:

Dobrej, chci se zeptat na jméno písně z filmu POLICAJTEM PROTI SVÉ VŮLI v čase 37:50 tuhle píseň hledám už dlouho ale pořád jsem na ni nenarazil. Kdyby jste ji znali a nebo zjistili jméno moc by mi to pomohlo. Děkuji

PS: omluvte pravopisní chyby čeština není můj šálek čaje.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Myslíte tu scénu jak jedou autem? Já tam ale ve Vámi uvedeném čase žádnou písničku neslyším, jenom pár tónu, které podkreslují obraz. Přikládám odkaz na soundtrack z tohoto filmu.

imdb.com/...

lolkar
hodnocení

Ano to myslím. Nevíte jak se jmenuje? Všechny písně na které jste dal odkaz jsem už poslechl a tahle tam není.

hodnocení

0x

To není píseň. Píseň má text. Tohle bude jen melodie, jakých je ve filmech plno a mnohdy se nedávají ani na soudtracky, protože to je jen pár tónů. Osobně si myslím, že to nenajdete. Soundtrack k tomu filmu byl vydán, a když to není ani tam, tak asi nebude šance.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]