Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STARJOBS berou peníze bez upozornění?

Od: lidye* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, Týden před koncem měsíce jsem ukončila pracovní poměr s agenturou Star Jobs. Měli jsme hmotnou odpovědnost a DPP. Dnes se dozvídám od přátel, že v měsíční inventuře za listopad chybělo ve skladu zboží (kam jsme velice omezený přístup) a pracovníci z oné pozice mají uhradit skoro tisíc korun za chybějící zboží. Údajně to všem strhnou z výplaty včetně mě. Já to oficiálně vůbec ale vůbec nevím. Mají na to právo, ikdyž se inventury dělají každý večer poté i týdenní, ikdyž jsem s nimi ukončila poměr dříve než vůbec došli k těmto závěrům a já jsem ani nebyla upozorněna, že něco budou strhávat? Děkuji moc za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nemají a mají.

Vzhledem k uzavřené dohodě o odpovědnosti odpovídáte za zjištěný schodek v plné výši, ledaže byste prokázala, že jste schodek vůbec nebo zčásti nezavinila.

Jestli jste si před skončením pracovního poměru nevyžádala předávací inventuru, odpovídáte za schodek zjištěný nejbližší další inventurou.

Ovšem zaměstnavatel nesmí (s výjimkou zákonných srážek) z Vaší mzdy nic strhávat bez písemné dohody o srážkách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]