Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může to být mikrospánek?

Od: kleo odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,mám takový problém a nevím kde se zeptat.Občas se mi stává,že v práci (hlavně na noční nebo ranní směně) třeba na 5 minut usnu ( ve stoje ),ale moje tělo pracuje dál.Jen spomaleně.Skoro něco jako autopilot.Ale pak se proberu a cítím se vyčerpaně.Teď budu nastupovat do nové práce - fyzicky náročné a bojím se,aby se mi to nedělo i tam.Máte někdo taky takový problém a řešíte ho?Poradíte co mám dělat?Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Téměř jistě jen mikrospánek z práce v nezvyklou dobu, kdy máte spát. Jinak se podívejte na epilepsii. V případě řízení auta to může být nebezpečné.

kleo
hodnocení

Děkuji za odpověď.

hodnocení

0x
Máš dostatek spánku?
kleo
hodnocení

Myslím si že ano.Spím 6 hodin.

hodnocení

0x

Dobrý den. Nechte se pro jistotu vyšetřit lékařem a řekněte mu o tom.

kleo
hodnocení

Dobře,děkuji.

hodnocení

0x

Mám spíše podezření na ,,narkolepsii,,ale s určitostí vám to po vyšetření řekne jedině lékař a ten vám pak také může říci,která práce je pro vás vhodná či nikoliv.Při této diagnóze vám zřejmě nedovolí už ani řídit auto.

kleo
hodnocení

Řidičské oprávnění naštěstí nemám,tak to mě netrápí.Ale ta práce ano.Každopádně děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]