Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění ČEZ bez starostí

Od: mallynek odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

bylo mi nabídnuto pojištění cez.cz/... kdy v pracovní neschopnosti nebo v případě ztráty zaměstnání, bych případně dostal 5000Kč /měsíc.

Neporadil by mi někdo, kde získat informace zda je nějaká podmínka jak dlouho musí být člověk zaměstnán aby na to měl nárok, případně další podmínky tohoto pojištění?

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já osobně mám s pojišťovnami nejhorší zkušenosti. Vlastně ne já ale obě mé dcery. Pojišťovna je vlastně službou, kdy si platíte "kdyby se něco stalo". Když se nestane nic ani vám ani tomu, co jste si pojistil, nedostanete vložené peníze zpět. Spotřebuje je to "kdyby". Vkládáte peníze tam, kde máte obavu, aniž z toho budete mít zisk. *plac*

doplněno 05.02.17 16:30:

A já myslela, že jsem to vysvětlila tak, jako vy. Asi ne. *zed*

Pletete si pojištění se spořením.Pojištění je určeno na to,až se stane to "co kdyby",mohla pojišťovne vyplatit náhradu škody z peněz těch,kterým se to "co kdyby"nestalo.

iz*

Neplete. Pravdu máte oba, jenom každý používáte trochu jiná slova...

mallynek
hodnocení

Dobrý den,

zajímá mě, kde bych sehnal podmínky tohoto pojištění? děkuji

mp*
hodnocení

0x

Teď jsem přelouskal jejich smlouvu, a pochopil jsem z toho, že musíte být nepřetržitě zaměstnán nejméně po dobu 12ti měsíců a výpověď nesmí být dohodou, pro porušení kázně a pod. Takže jediný důvod vlastně je, že vás zaměstnavatel propustí pro nadbytečnost. Jak jsem pochopil, tak pojistné je 139 kč měsíčně. Maximální plnění (to jest, že Vám více nikdy nedají) je 5000 kč/měsíčně po dobu max. 6 měsíců = 30000 kč. Ale ty smouvy s pojišťovnami jsou obecně strašně nepřehledné, dlouhé a plné výluk.

mallynek
hodnocení

Dobrý den,

to jste teda dobrý, kde jste to prosím našel tyto informace?

Nevíte jak by to poté bylo kdybych byl nemocný? To bych musel být nejprve také trvale zaměstnán alespoň 12 měsíců nepřetržitě?

Děkuji

lille
Dobrý den nevím jestli Vám to dnes ještě pomůže, ale ČEZ bez starostí už mám rok. Minulý rok jsem onemocněla s vaječníkama a moje pojišťovna se na mě vykašlala protože jsem nebyla kvůli tomu dostatečně pojištěna. Díky ČEZu jsem za 2 měsíce marozeni dostala 10tisic což mi tenkrát dost pomohlo.

jakub5
hodnocení

0x
Čez bez starostí měsíc a něco na neschopence a 2 měsíce řešily jestli mi to dají a nakonec ne že nemám nárok zrušil jsem to

michalsvoboda
hodnocení

0x

Už na těch stránkách ČEZ bez starostí je ukázkově vystavená lež. V případě pojištění ztráty zaměstnání je deklarováno plnění již po prvním měsíci po ztrátě zaměstnání Když se podíváte do dokumentů ke stažení na stránce dole, je tam odkaz rámcová pojistná smlouva, kde je v tomto konkrétním pojištění definována " čekací doba". Tato doba musí dosáhnout min 60 po sobě jdoucích dní, aby vznikl nárok na plnění po ztrátě zaměstnání. Takže ne plnění již po prvním měsíci, jak na oficiálním webu lžou, ale minimálně po dvou.

Hlavně plnění max 30 000 v dnešní době? Abych to dostal mi stačí měsíc chodit do práce, nepotřebuju kvůli tomu platit 139 měsíčně na dobu neurčitou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]