Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nespokojenost s tělem

Od: xx* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den je mi 16 let a mám takový problém...Mám vpáčené bradavky a jizvičky od akné na zadku. Nikdy jsem neměla kluka, ale myslím, že se mi něco rýsuje. Celkově si nepřipadám ošklivá, ale někdy dostanu depku z mého těla a z toho, že se nebudu líbit mému klukovi. A že nebudu ta dokonalá holka, jako nějaké holky z fotek. Bojím se, že bych se styděla před ním vysléct atd. Dost mě trápí problém, který jsem zmínila hned na začátku a stydím se za to... Myslíte, že klukům to hodně vadí? Hodně mi nespokojenost s mým tělem snižuje sebevědomí... Nevím co dělat, nemáte nějaké rady? :( Budu ráda za každý názor..Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. V první řadě se mějte ráda Vy sama. Se vším co k Vám patří. Myslím si, že pokud Vás bude mít někdo upřímně rád, pak Vás bude mít rád se vším všudy též a nebude mu vadit to co popisujete. Nesrovnávejte se s nikým, to Vám sebevědomí nezvedne. Důležité je, že jste zdravá. Nikdo není dokonalý!

hodnocení

2x

Nikdo není dokonalý. Dokud máš takovéhle pocity, tak zřejmě ještě nejsi na začátek sexuálního života připravená.
Ten kluk si ani vůbec nemusí všimnout toho, co je tobě jeví jako mega problém.
Pokud to s tebou myslí vážně, budeš se mu líbit taková jaká jsi. Buď v klidu a na nic nespěchej.

kohout00*
hodnocení

1x
Čau, jsem kluk a taky je mi 16. Záleží co to je za kluka.. Nebudem si nic nalhávat, každýmu klukovi jde o to jak holka vypadá. Ale pokud jsi jinak povahou v pohodě a jak říkáš nejsi ošklivá, tak já osobně bych to opravdu jako problém neviděl. Každý má nějaké chyby, i ten tvůj nastávající přítel. Pokud normálně přemýšlí tak si to bude uvědomovat a bude tě mít rád takovou jaká jsi :)

noviny*
hodnocení

1x

Oh come on! Moc to hrotíš. Tohle jsou maličkosti. Bude to v pohodě. :) Žádný strach. ;)

figurek*
hodnocení

1x

jj, vy holky si vaše mindráky ale umíte vymýšlet. Moc velký nos, moc malý nos, moc krátké nohy, moc dlouhé nohy, moc malej zadek, moc velkej zadek, moc malá prsa, moc velká prsa, moc malé zuby, moc velké zuby, křivé zuby, zažloutlé zuby, špeky, žebra atd. Odstávající uši jste schopné si k hlavě lepit vteřinovým lepidlem. Schválně se mrkni na fotky Sharon Stone. Má velké odstávající uši, záměrně je vystrkuje a dobře ví proč.

No a co dodat ke tvým depkotvorným tělesným vadám. Jednak že fotky těch úžasných manekýnek v módních časopisech vznikají třeba několik hodin než se konečně povedou, následně jsou vždycky vyretušované přes nějaké fotošopy a teprve potom jsou použitelné do tisku. A za druhé. Vidím, že jsi opravdu nezkušená. Ještě nevíš, co ti s bradavkami udělá na správně místo umístěná pusa.

Proto ti radím : zachovej klid. Tvůj první i druhý i třetí kluk bude v extázi že tě má a taky bude pěkně rozklepaný z obavy, že se ti nebude líbit.

Nespokojenost s tělem

hodnocení

0x

Milé děvče, já bych tak chtěla vypadat jak ty, když mi bylo 16! Já jsem měla teda taky ty vpáčené bradavky - to se mi jakžtakž spravilo po dětech, pak teda odstáté uši, nos pršák, hrozně široký hrudní koš a jak mi lezly žebra, tak z jedné strany mám konec hrudního koše jaksi vytrčený a dodnes je to vidět třeba v tričku, pak nemám žádné boky a širší stehna. Připadala jsem si jak debil. No, ale pokud to nějak člověk neřeší a je celkem v pohodě, tak to neřeší ani okolí a bere člověka jako celek. Když to tak vezmu, tak mně asi v tomhle nejvíce ublížila moje teta, která když k nám vždy v létě přijela, tak měla hlášky typu - kdybys jela s klukem na vodě, tak se kvůli těm uším proti větru nepohnete nebo že až budu s klukem v posteli, ta se mi napíchne na to žebro a bude po sexu. Tenkrát mě to hrozně mrzelo, i jsem kvůli tomu brečela, ale dnes na stará kolena vím, že takové kecy mají ti největší chudáci, což taky další tetin život ukázal.

hodnocení

0x

Kluk, kterému by vadily ďolíčky na zadku je vůl a vůbec by Ti neměl stát za pohled. Nebo běháš po venku s holým zadkem? Nikdo nejsme dokonalí a divila by ses, jaké mindráky maji i , podle nás, bezchybné hvězdy. Já měla celý život mindrák, že mám velký zadek a nikomu jsem nevěřila, že nemám, protože jsem se nikdy pořádně neviděla ze zadu. Až po přechodu jsem si řekla, že už mám nárok se zaobalit a světe div se, přešel mně mindrák, přestala jsem nosit delší svetry a najednou jsem zjistila, že si vlastně ještě můžu dovolit svetry do pasu. Mladé holky svůj vzhled moc řeší, zrovna tak, jako mladí kluci často dávají přednost vzhledu před osobností (ale ta ještě v tomto věku není tolik patrná). To vše rychle přejde, tak, jak budou mladí dozrávat, alespoň u těch normálních jedinců a začnou preferovat taky povahu, IQ, osobitost atd. Asi bude důležitější, jaký dojem na něj uděláš svou povahou, než bezchybným vzhledem. Někdy by ses divila, v jak nehezkých ženách vidí muži krásu, až to hlava nebere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]