Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém.Bydlím v panelovém domě až pod střechou.Na té střeše jsou umístěny ventilátory k odvětrávání koupelen a WC.Ve vedlejším vchodu někdo z nájemníků nechává puštěný ventilátor celou noc.Ventilátor sice má spínač na časový interval,ale když se zajistí zápalkou,tak běží bez přestání.V noci,když je všude klid tak ten ventilátor těm co bydlí pod střechou hučí nad hlavou.Nájemníky nechci obcházet,jelikož jsem přesvědčená,že by mne poslali do patřičných míst.Je možné se někde domoci nápravy,když podle mne jde o rušení nočního klidu?
Pokud nechceš sama koupit a vyměnit ventilátor za tichý (cca 25 tisíc Kč), nebo aspoň časové relé, které trvalému chodu zabrání, pak musíš tlačit na vedení domu, společenství, družstvo atd, ať to zajistí-zaplatí oni. Z mé zkušenosti nestačí jedna žádost, návštěva, prosba, dopis, musíte je bombardovat žádostí na každé schůzi, psát dopisy, telefonovat a navštěvovat kancelář.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.