Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak správně regenerovat po sportu?

Od: martas987 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

Chtěl bych se zeptat, jak správně regenerovat? Často mám problémy s bolavými stehny po tréninku (fotbal) apod.Nebo teď nějak bohužel trpím na natážené tříslo, nevím, zdá se mi, že protahování nepodceňuji, ale přesto se to stává. A tak by mě zajímalo jak správně regenerovat když jdu např. plavat? Mám lehkým tempem plavat, nohu ve vodě protřepávat.. ve vířívce lehce protahovat, poté do sauny a koloběh střídat? Opravdu by mě to zajímalo, poradíte mi, jak tedy správně regenerovat -> dejme tomu na tom bazénu, kde je i vířivka, sauna ..

A ještě jedna otázka, pakliže mě nyní trápí - tahá - tříslo, ale pouze lehce, mám to protahovat i takhle bez zahřátých svalů? Nebo jen např. ve vaně s horkou vodou?

Děkuji mnohokrát za jakékoliv rady!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Proč si myslíte, že Vám lidé, kteří Vás neznají, poradí lépe než Váš trenér? Podle mne byste se měl radit s ním...

martas98
hodnocení

To zní rozumně, avšak celková regenerace se v týmu dosti zanedbává, nebo lépe rečeno - řeší se individuálně, trenér sám na tohle moc nedbá.Jen mě zajímají rady ostatních.Spoluhráči to téže moc neřeší.

iz*

Pokud byste neměl žádné problémy, mohla by pomoci i obecná rada. Ale v tomto případě bych se opravdu radši radila s trenérem, případně i s lékařem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]