Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Chtěl bych se zeptat, jak správně regenerovat? Často mám problémy s bolavými stehny po tréninku (fotbal) apod.Nebo teď nějak bohužel trpím na natážené tříslo, nevím, zdá se mi, že protahování nepodceňuji, ale přesto se to stává. A tak by mě zajímalo jak správně regenerovat když jdu např. plavat? Mám lehkým tempem plavat, nohu ve vodě protřepávat.. ve vířívce lehce protahovat, poté do sauny a koloběh střídat? Opravdu by mě to zajímalo, poradíte mi, jak tedy správně regenerovat -> dejme tomu na tom bazénu, kde je i vířivka, sauna ..
A ještě jedna otázka, pakliže mě nyní trápí - tahá - tříslo, ale pouze lehce, mám to protahovat i takhle bez zahřátých svalů? Nebo jen např. ve vaně s horkou vodou?
Děkuji mnohokrát za jakékoliv rady!
Proč si myslíte, že Vám lidé, kteří Vás neznají, poradí lépe než Váš trenér? Podle mne byste se měl radit s ním...
To zní rozumně, avšak celková regenerace se v týmu dosti zanedbává, nebo lépe rečeno - řeší se individuálně, trenér sám na tohle moc nedbá.Jen mě zajímají rady ostatních.Spoluhráči to téže moc neřeší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.