Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stala se mi taková zajímavá věc. Potřeboval jsem v rychlosti něco koupit, neměl jsem u sebe kartu, ani koruny, jenom eura. Byl jsem nakoupit v albertu- hypermarket. Bral jsem nějaké potraviny, atd... Platil jsem 10 eurovkou a paní prodavačka to tam zkoušela pod (UV?) lampou prosvítit a že jí to prý prosvítá málo, kdesi cosi... Tak jsem řekl, ať počká, že zajdu do směnárny. Ve směnárně pár kroků dál jsem na to radši upozornil (abych neměl nějaké problémy, ale že jsem si jistý, že je pravá) a ona, že má pár minut před koncem pracovní doby a že pak musí volat policii, nahlásit to, atd., prostě kecy, že už mi to nevezme. A že se na to nemůže nezavázně podívat, že se všechno monitoruje... Zoufalej, s nákupem na kase jsem šel za Vietnamcema, koupil vodu a za nevýhodno dostal konečně koruny a nákup zaplatil.
A jelikož mě to dnes čeká znovu, tak se ptám, jestli je nějaká možnost, kde si mohu nezávazně ověřit pravost bankovky... Jsou pravé, to je na 99% jisté. Jediná možnost, jak by se ke mně mohly dostat padělky je obchodní centrum v Německu, kde jsem platil většími, ale jelikož se jedná o velké centrum, nepředpokládám, že to tak je a spíš si myslím, že paní v Albertu mlela blbosti. Ale i tak to člověka znepokojí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.