Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat knihu Zjizvená noc?

Od: mila159* odpovědí: 1 změna:
Zdravím. Dostala jsem knížku Železný anděl od Alana Campbella, jenže je to druhý díl. Neznáte někdo internetovou stránku, kde bych si mohla přečíst první díl Zjizvená noc online nebo ještě lépe - kde stáhnout? Nemůžu ji nikde jinde najít a kupovat se mi opravdu moc nechce. Také nevím, jestli by byla v knihovně, přece jenom je 7 let stará a nebydlím zrovna ve velkém městě, kde by byla knihovna nacpaná kopou různých knih :) Děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

A já Vám zrovna tu knihovnu právě doporučím.

Knihovny mají dnes mezivýpůjčku, tedy kde tu knihu mají, tak ji přepošlou do Vaší knihovny, kde chybí a tam si ji jenom vyzvednete.

Podívejte se na e-stránky Vaší městské knihovny a zadejte jim dotaz, nebo se přímo podívejte do databáze jejich knih.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]