Nejste přihlášen/a.
3x
Dobrý den. Kamarádka je jistě pod lékařským dohledem a pokud funguje bez léků a dokáže se postarat o své dítě, pak bych se nebála pozvat ji k sobě. Kdyby takové nebezpečné stavy měla, jistě by nezvládla mít dítě ve své péči. To by mohla přece ohrožovat denně v první řadě...
1x
Můžete se spolehnout že vám nehrozí větší nebezpečí než od kteréhokoli jiného člověka. Je to opravdu tím zkreslením nemoci televizí.
doplněno 02.02.17 15:22:
Kamáradku asi trochu znáte. Nepředstavujte si že by přišla taková jakou ji znáte, náhle by na ni přišli stavy a v cosi nebezpečného se náhle proměnila. To se ve skutečnosti nestává.
Právě, že nemůže. Bez znalosti konkrétního případu nikdo neporadí, pletou se i psychiatři. Matka mé přítelkyně z mládí schizofrenií trpěla. Nikdy jsem si nebyl jistý, na čem jsem. Pár měsíců v pohodě a zkrat. Cituji přítelkyni: Dneska na mě vzala nůž... A to se nebavíme o nějaké nehlídané schizofreničce, ale o paní v pečlivé ambulantní léčbě s občasnou hospitalizací.
Nechci strašit, jen varuji před obdobnými zaručenými radami, jako je příspěvek tvshow, obezřetnost je na místě.
Ano, jsem ovlivněn svojí osobní zkušeností a možná budu jediný, kdo varuje. Nemusí být a pravděpodobně nebude žádný problém, ale ...
- Co když se ze mě stane schizofrenik?
- Netrpím schizofrenií?
- Jak na schizofrenii?
- Co je schíza?
- Schizofrenie nebo co to muze byt?
- Mamčin přitel schizofrenik
- Schizofrenik ohrožuje rodinu
- Schizofrenie-ZBAVENÍ SE INVALIDNÍHO DŮCHODU
- Schizofrenie
- Hlasy v hlavě, bludy - schizofrenie?
- Schizoidní porucha osobnosti
- Co berete na schizofrenii
- Randeni s schizofrenikem
- Je to schizofrenie nebo něco jiného?
- VVV Gastroschíza
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.