Nejste přihlášen/a.
Rýma je virové onemocnění, tedy tu neurychlíte ničím.Jen můžete zlepšit pocit z možnosti dýchání. 1. Urbanovy koupele. Ruce a část paží, ponořené do, co nejteplejší vody, když k tomu přidáte ručník a vdechování vlhké a teplé páry, je to ideální. celostnimedicina.cz/....
2. V lékárně si kupte za cca 30 kč inhalátorek, je to takový kolíček, čichátko, na uvolnění dýchání.
3. Jsou nějaké možnosti proplachování nosu, ale to já nějak nemůžu.
Pokud máte ucpaný nos, krátkodobě pomůže jakýkoliv sprej z lékárny. Krátkodobě! Lepší je volit jemnější, třeba pro děti (já "jela" na Otrivinu). Hodně pomáhá čerstvý vzduch, pohyb - o zvyšování imunity, otužování snad mluvit netřeba, prevence je důležitá - proplachování slanou vodou, či její inhalace je také namístě (Vincentka to jistí). Před pár lety jsem se dostala k tymiánovému krému, kterým si mažu čelo a strany nosu (dutiny), a od té doby nemám s ucpaným nosem problém. M.
Kapky jsou ke krátkodobému užití a poškozují sliznici, mně lékařka poradila toto, je to velmi účinné, sl můžete nahradit heřmánkem, dejte si to do vyhldedávače nebo na heureku, kde najdete obchody, ale má to i dost lékáren
YOGAPROSESS AS Rhino Horn Konvička na výplach nosu červená
opravdu doporučuju
Mít doma inhalátor je velmi výhodné.Každá i začínající zánět nosohltanu vyléčím inhalováním horké vody s Eukalyptovým olejem.Prodává se v lékárnách pod názvem KOALKA.Pokud inhalátor nemáte,pak stačí sklenička horké vody,tři kapky Koalky a vdechování par nad sklenkou.
JB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.