Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzliny jak poznam o jake jde

Od: 21 odpovědí: 7 změna:
ahoj , je mi 21 a chtel bych se zeptat od mala trpim uzlinami zacaly na krku pak to se udelali i v trislech u doktora mi vzdy rekli ze to jsou tukove uzliny ted uz je mam v trislech na krku a udelaly se mi i pod celisti a nevim jestli to je taky uzlina nebo ne ale mam takovou kulicku pripominajici uzlinu na kostrci. cca pred 3 dny to na kostrci zacalo trochu bolet pri sezeni , jde mi o to ze mamin bratranec zemrel na rakovinu uzlin . jsem celkem pracovne zatizen takze doktora ted vazne nestiham tak proto prosim o radu k doktorovi urcite zajdu ale prvni chci vedet o co jde poradi nekdo jak rozeznat uzlinu tukovou a nadorovou? predem dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

isteron
hodnocení

0x

To rozoznajú len na histologii, musia odobrať vzorku, Na onkologii sa tomu lepšie rozumejú.

21
hodnocení

dekuji za radu rikal jsem si to , je to asi divny ale jsem asi smirenej ze to prijde ted nebo pozdeji (rakovina) po matcine otci strane na to zemrely 95% lidi a po u meho otce je to cca50% takze to je v genech
hbfx
V každé rodině zemře spousta lidí na rakovinu. Je to jeden z nejčastějších důvodů úmrtí. Takže to bychom si mohli říkat všichni.
Vy byste hlavně měl být s každou nově zvětšenou uzlinou okamžitě na rozboru u doktora! ! ! To chcete prosvihnout šanci chytit případnou rakovinu v počátečním stádiu, kdy je ještě šance na vyléčení? Nebuďte hloupý. Kolegyně si našla ve 20 letech bulku v prsu, šla hned k dr a šance na vyléčení byla přes 99 %, takže jít hned k doktorovi je naprosto zásadní. Nebuďte lehkomyslny, je tak zbytečný zahodit život přemýšlením o hovadinach na poradnách na internetu a spekulovanim o tom, jak určitě umrete, protože hodně jiných lidí taky umrelo. Ztrácíte akorát šanci se případně vyléčit.
21
hodnocení

dekuji za odpoved , ono je to tak ze je mi 21 vim vekem jsem jeste fracek da se rict ale mam dite a tak se staram jak jen to je mozny ale nejak mi to vrta hlavou co kdyby , tak kdo se postara a popravde ja sem tezkej vzdavac takze mam strach z vysledku . ve stredu si dojdu k doktorovi ta bolest pod celisti a kostrce je uz otravna , dekuji za odpovedi a dohnani k doktorovi :D

pohanka*
hodnocení

0x

Léčba nádorů je každým rokem na lepší úrovni. Mnohé typy rakovin je dneš již možné vyléčit, nebo významně prodloužit a ulehčit dobu dožití.

Dosud jsem neslyšela o tukových uzlinách, ale bulkách /lipomy/.

21
hodnocení

vzdy mi rekli ze to jsou tukove uzliny :) tak nevim , jen aby si tu nekdo nemyslel ze se predem pohrbivam to ne :D jen je treba pocitat i stim nejhorsim :) a nevite jestli se uzliny mohou obevovat i na kostrci? na netu sem se to nikde nedocetl a rodinu tim zatezovat nechci

Podle popisu to vypadá na dermoidální cystu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]