Nejste přihlášen/a.
Ne že bych vás chtěl strašit, ale buďte si jistý, že vám něco najdou. Zvýšený cholesterol, steatózu na játrech, chudokrevnost, avitaminózu, cirhózu, trombózu, dávivý kašel, mě dokonce podle krevního rozboru rozeznali začínající pakostnici, revmatoidní artritidu a sklerotické změny v nártních kůstkách. To by jeden nevěřil . Já přitom žádný problém nemám a nic zvláštního necítím.
Jak jsem říkal, až se něco dozvíte zachovejte klid a nepanikařte, protože tento stav je úplně normální. Už z principu vám něco najít musí.
Kdyby vám ale skutečně něco našli něco nebezpečnějšího, třeba žloutenku nebo HIV, už by vás naháněli.
tak tady jsem, inteligent
Z vyznění tvého dotazu mi to připadá, že asi máš nějaké černější svědomí a že ten odběr byl jen jako zkouška tvého, asi večerního, kaskadérství / neopatrnosti, co?
Pokud si chceš zkontrolovat výsledek tvého počínání, tak bych to viděl jako sprosté, protože jestli tam něco je (to nejhorší), tak tím ohrožuješ nevinné. Chybou při zkoumání se může stát, že ta krev pěkně pojede na sály třeba nějakému dítěti nebo komukoliv a ten se pak po čase bude divit, odkud se to kur...va vzalo !
Co nemyslet jen na sebe a zaplatit si testy? (příště)
Pokud jde jen o běžnou zvědavost, tak by nezáleželo, kdy to přijde.
martinaa že nic nevyznívá z toho dotazu? když jsem já začal darovat krev, tak to bylo z důvodu, že chci někomu pomoci a vůbec by mě nenapadlo, že tam je riziko, že se dozvím něco blbého o svém stavu. Možná jsem měl obavy, aby v té krvi třeba nebylo něco, proč by ji nemohli využít.
já vidím zbytečný váš příspěvek
co třeba tomu tazateli pomoct názore, než být jen rozklepaný ze strachu o své zdraví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.