Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetování - bolest po 2 měsících

Od: martas01 odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám tetování už od podzimu jen takové malinké písmenko na prostředníčku, vše je v pohodě (nehnisá to apod.) jen mě to bolí když si po něm přejedu třeba nehtem. Půlka písmenka si sedla hezky ale ta druhá (ta bolavá) půlka je jakoby vystouplá, zdá se, že je tam více barvy (inkoustu) a prostě si to nesedlo. Můžu si to propíchnout nějak a zkusit přebývající barvu vytlačit ven nebo co s tím poradí někdo něco?
Předem moc děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Okamžitě naklusat k tatérovi, taky si koledujete o pěknou infekci a následné zjizvení.

cechacek*
hodnocení

0x

Otok, hnisání, bolestivost, zarudnutí, alergie i za několik let a.p.

Je to modní doplněk, již dávno v Africe používáno kmeny Křováků. Propichování až do spodních vrstev a právě tam se vpravuje tetovací inkoust do těla, včetně cizích látek s kterými si tělo také nemusí poradit. Pokud nejsou nástroje kvalitně sterilní, možno přijmout zdarma žloutenku typu C, také kvalitní HIV a rakovinku různého druhu. Ale je to nádhera já tetovánky obdivuji, zvláště dámy jsou přitažlivé, poznal jsem krátkodobě fešnou dámu v nejlepších letech, výborně finančně zajištěnou a měla mírně pod pupíkem vytetováno, buď vítán kdo vchází.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]