Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeležená ramena

Od: anonym123* odpovědí: 2 změna:
Zdravím, předevčírem jsem si nějak přeležel obě ramena a od té doby mě bolí, kdykoliv ležím déle než půl hodiny. Nemůžu kvůli tomu ani spát, lehnu si na pravý bok, bolí mě rameno, lehnu si na levý, bolí mě rameno, lehnu si na záda, bolí mě obě a ke všemu se mi blbě leží. Nevíte někdo, co s tím? Na zítřek se již nutně potřebuji vyspat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kolik máte roků? Mi na tyhle bolesti pomáhá teplo. Máte doma termofor? Když ne, tak pet láhev. Neplňte ji horkou vodou a večer u telky si ji dejte k rameni. A uvidíte.

72mona3*
hodnocení

0x

Tak ještě zbývá ležet na břiše. Také jsem slyšela o chlapovi, co se naučil spát ve stoje ve skříni... *smich*, nebo spát v sedě.

Popravdě nevím, proč vás bolí "přeležená" ramena při spánku na zádech. Stejně tak nechápu, jak můžou být postižena obě ramena. K "přeležení" dochází v tvrdém spánku, kdy větší část noci spíme bez pohybu, takže dochází k "přeležení" na jedné straně. Když už jste tedy tak těžce postižen, doporučuji masáž arnikou či kostivalem ve formě gelu. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]