Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemoc a práce

Od: tylerhall* odpovědí: 4 změna:
Po cca roce to na mě přišlo. Od pátka je mě blbě a v nedělu mám jít na noční. Rýma, teplota,bolení oči no klasika.Jsu v práci měsíc co byste dělali vy? Je mi 21 mám to přečkat v práci nebo být doma?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Počkej do zitřka, dej si čaj, céčko, paralen a zkus se do rána pořádně vypotit. Pokud to nepomůže volej zítra svému nadřízenému a poptej se ho co si myslí on. Jestli tě nutně potřebuje, nebo že se bez tebe obejdou. Tak nebo jinak se stejně budeš muset rozhodnout až teda zítra. Když ti bude jo velmi zle, tak to neřeš, jdi k lékaři a klidně si jdi na nemocenskou. Riskovat zdraví nemá cenu a pokud tě v práci nebudou pak chtít, jsi mladá, můžeš si najít práci vždycky.

tylerhall*
hodnocení

jo uvidím dík, jinak to mladá mě naštvalo snad jsem Tyler...

jezevec*
hodnocení

0x

Jeden tip od mého kamaráda, který je špičkovým lékařem. ALE POZOR ! TOTO PLATÍ POUZE PRO ABSOLUTNĚ ZDRAVÉHO ČLOVĚKA, KTERÝ NEMÁ OSLABENÁ JÁTRA, SRDCE APOD. ! "Nejvyšší doporučené denní dávky léků uváděné v příbalových letácích jsou mnohanásobně poddimenzované. Vezmi si prášky proti bolení v krku, proti horečce nebo proti chřipce, doporučené dávkování vynásob třema, spolkni a budeš v pohodě." Funguje, ozkoušeno, bolení v krku, horečku a rýmu jsem zahnal večerním pozřením pěti Coldrexů Hotrem a vypitím lahvičky Bromhexinu, když jsem druhý den potřeboval absolutně nutně fungovat. ALE ZNOVU VARUJI ! POKUD NEJSI KROMĚ CHŘIPKY ABSOLUTNĚ ZDRAVÝ(Á), ANI NA TO NEMYSLI !

ddd
hodnocení

0x

vykašli se na práci a léč se doma v posteli.Zdraví máš jenom jedno a nedá se zaplatit penězi.Když se chřipka přechází a nevyleží tak to jde do kloubů,srdce aj.Mohou z toho být komplikace i v pozdějším věku,ne ted.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]