Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit bobule Goji

Od: mila159* odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Chci si koupit bobule Goji (kustovnice čínská) a chci je hlavně na hubnutí. Můžu si je koupit buď v lékárně, kde jsou na všeobecný účel a nebo přes internet, kde za ně dám o 800 Kč víc, ale jsou určeny na hubnutí. Jaké mám koupit? Raději bych šla do těch v lékárně, ale nevím, jak velký dopad to bude na moje tělo mít - jestli vůbec zhubnu. Máte někdo zkušenosti? Děkuji za odpovědi :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Kup si na zkoušku 100g ve zdravé výživě v prodejně sypanych čajů, nebo někde v tesku v koutku zdravých potravin. Přečti si dávkování na internetu a testuj. Ona je dost velká pravděpodobnost že kustovnice bude mít na tebe dost projímavý účinek a v takovém případě se pak omezíš na pár kousků denně. Pak by ti kilové balení vydrželo až do sta let. Osobně na nějaké přehnané hubnoucí účinky nevěřím. Škodlivé to není, pokud jim to v Číně při sušení nenapadly plísně, příliš chutné taky ne, obrovský zdroj vitamínů a stopových prvků v tom při dávkování pár gramů na den taky nenajdeš. Takže je to takové univerzální ...a víra tvá tě uzdravila.

pohanka*
hodnocení

0x

Já bych byla v tomto případě opatrná. Je to nyní moderní superpotravina. Velmi zdravá určitě, ale jak se říká, všeho s mírou. Stravu musíte mít pestrou, od všeho kousek, luštěniny, ovoce, zelenina, ořechy, špalda, jáhly, pohanka, kroupy , zelený čaj atd.

Mohla byste prosím upřesnit, kde jste se dočetla, že je dvojí druh kustovnice? Máte to nějak ověřené z více zdrojů? Na internet se dá napsat cokoliv. Jestli to jsou věrohodné stránky.

hodnocení

0x

¨Bobule jsou asi zdravé, ale nehubne se po nich. Já kupuji jednou za čas z netu kilo, ale váhu mám stejnou.

bbbb
hodnocení

0x

Milo 159 četl jsem stejný článek slibující snížění hmotnosti po konzunaci goji bohužel to však není pravda.Přečtěte si na wikipedii článek o goji a budete vědět víc.Pacienti dostávali po dobu 30 dnů džus ze 150gramů goji a po měsíci užívání nebyla o hubnutí ani zmínka.

elane
hodnocení

0x

Goji běžně jím, ale že se po ní hubne, to teda slyším fakt poprvé. Možná, když vynecháte bílý cukr, bílou mouku, zpracované potraviny a ty špatné tuky a k tomu budete jíst kustovnici, tak to asi fakt zhubnete. Ale když vynecháte co píšu a přidáte trochu pohybu, zhubnete i bez kustovnice. *palec* Fakt že jo... Pokud někdo tvrdí, že po kustovnici se hubne, tak je to pouze a jenom marketingový tah. Nevěřte mu.

Goji/kustovnici kupuju občas na netu za cca 300 - 330 kg za kilo. Kolik si toho chcete koupit, když říkáte, že za ní na netu dáte ...o 800 Kč víc? *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]