Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cholesteatom-máte zkušenosti?

Od: mishka18* odpovědí: 4 změna:

Máte někdo zkušenosti s operací cholesteatomu?Mám na tu operaci jít do Prahy do ÚVN a řekli my že po týhle operaci musím být u nich týden v nemocnici,ale včera jsem se zas dočetla na cizích stránkách,že se většinou pouští ještě ten den,maximálně přes noc,kdyby se operace protáhla či zkomplikovala.Nevíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mishka18*
hodnocení

Ježiš,omlouvám se za tu hrubku..řekli mi,tam má být (psala jsem to v rychlosti) :D

hodnocení

0x

Na toto vám nikdo zodpovědně neodpoví. Může se stát, že operace proběhne bez komplikací s použitím velmi šetrného postupu a lékař rozhodne, že můžete jít navečer domů. Může se také stát, že lékař ví, že operace neproběhla úplně hladce nebo má lepší zkušenosti, když má chvíli pacienta pod dohledem a pro jistotu si vás nechá v nemocnici. *hej*Takže se obrňte trpělivostí, kupte si časopis, nabijte mobil, vezměte si to nejdůležitější z hygienických potřeb. A věřte lékaři, že to má promyšlené.

mishka18*
hodnocení

Ono nejde o to abych se zabavila,je to mnohem komplikovanější,jednak to máme do Prahy 130km,manžel by mě tam musel odvíst a jet domů a za pár dní znova a ještě,pár stovek za pobyt v nemocnici..jednak po finan.stránce,ale to je to poslední.Na operaci jdu až začátkem příštího roku jelikož jsem těhotná.Čekáme druhé.Manžel chodí do práce a nemůže si vzít jentak dovolenou,leda neplacený,ale to nevím z čeho by jsme pak platili cesttu a pobyt tam.A hlavně by nezvlád tady týden sám s měsíčním miminem a rok a půl starým dítětem.Nemá nám kdo jiný hlídat.Už jen proto,bych potřebovala co nejdříve domů

Tedy, žádná legrace. *mala* Hodně štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]