Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s operací cholesteatomu?Mám na tu operaci jít do Prahy do ÚVN a řekli my že po týhle operaci musím být u nich týden v nemocnici,ale včera jsem se zas dočetla na cizích stránkách,že se většinou pouští ještě ten den,maximálně přes noc,kdyby se operace protáhla či zkomplikovala.Nevíte?
Na toto vám nikdo zodpovědně neodpoví. Může se stát, že operace proběhne bez komplikací s použitím velmi šetrného postupu a lékař rozhodne, že můžete jít navečer domů. Může se také stát, že lékař ví, že operace neproběhla úplně hladce nebo má lepší zkušenosti, když má chvíli pacienta pod dohledem a pro jistotu si vás nechá v nemocnici. Takže se obrňte trpělivostí, kupte si časopis, nabijte mobil, vezměte si to nejdůležitější z hygienických potřeb. A věřte lékaři, že to má promyšlené.
Ono nejde o to abych se zabavila,je to mnohem komplikovanější,jednak to máme do Prahy 130km,manžel by mě tam musel odvíst a jet domů a za pár dní znova a ještě,pár stovek za pobyt v nemocnici..jednak po finan.stránce,ale to je to poslední.Na operaci jdu až začátkem příštího roku jelikož jsem těhotná.Čekáme druhé.Manžel chodí do práce a nemůže si vzít jentak dovolenou,leda neplacený,ale to nevím z čeho by jsme pak platili cesttu a pobyt tam.A hlavně by nezvlád tady týden sám s měsíčním miminem a rok a půl starým dítětem.Nemá nám kdo jiný hlídat.Už jen proto,bych potřebovala co nejdříve domů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.