Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti žaludku

Od: katule* odpovědí: 3 změna:
často mě bolí žaludek.stačí abych se najedla jen do polosyta a bolesti přestanou až když žaludek pořádně zaplácám jídlem...čím to může být?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Promin ze ti neporadim co to je, ale myslim ze by si mela navstivit lekare, asi chapu ze se ti k nemu moc nechce (taky nerad chodim k nemu), ale mohl by to byt i naky vazny problem ...

jaja28*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Katule, se žaludkem je to vždy problém. Musíš vypozorovat, kdy tě žaludek bolí nejvíc. Pokud tě bolí před jídlem, nasvědčovalo by to na žaludeční vředy.:( Skus si třeba týden vařit odvar máty peprné - má takovou lahodnou peprmintovou chuť a popíjej ji mezi jídlem. Co by však bylo úplně nejlepší je zajít za lékařem a nechat se poslat na vyšetření žaludku tzv. endoskopii. Bude pak jasno z čeho tvé bolesti žaludku pochází a bude možno to kvalifikovaně léčit. Přeji brzké zdraví.*pusa*

lulyi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ahoj.ja som mala podobny problem.ak som bola hladna a najedla sa bolo mi zle.doslo to az do takeho stadia ze som nejedla za tyzden nic len tekute vypadali mi wlasy a bola som nutena ist na gastro.zawiedli mi sondu a zistili ze sa mi nezawera pazerak.radim ti chod co najskor k doktorowi.moze to byt hocico.najwiac zaludku skodia nervy.pa.drz sa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]