Promin ze ti neporadim co to je, ale myslim ze by si mela navstivit lekare, asi chapu ze se ti k nemu moc nechce (taky nerad chodim k nemu), ale mohl by to byt i naky vazny problem ...
Katule, se žaludkem je to vždy problém. Musíš vypozorovat, kdy tě žaludek bolí nejvíc. Pokud tě bolí před jídlem, nasvědčovalo by to na žaludeční vředy. Skus si třeba týden vařit odvar máty peprné - má takovou lahodnou peprmintovou chuť a popíjej ji mezi jídlem. Co by však bylo úplně nejlepší je zajít za lékařem a nechat se poslat na vyšetření žaludku tzv. endoskopii. Bude pak jasno z čeho tvé bolesti žaludku pochází a bude možno to kvalifikovaně léčit. Přeji brzké zdraví.
ahoj.ja som mala podobny problem.ak som bola hladna a najedla sa bolo mi zle.doslo to az do takeho stadia ze som nejedla za tyzden nic len tekute vypadali mi wlasy a bola som nutena ist na gastro.zawiedli mi sondu a zistili ze sa mi nezawera pazerak.radim ti chod co najskor k doktorowi.moze to byt hocico.najwiac zaludku skodia nervy.pa.drz sa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.