Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehozen krátce po zobrazení. Náhoda?Nemyslím

Od: ebay odpovědí: 1 změna:

Stala se mi zvláštní věc. před 3 dny jsem na ebay přihodil na jednu věc k PC (cena okolo 1000-3000Kč) . Předtím tu přihazoval 1 týpek, cena se ukazovala 0.4$. Já přehodil na 4$ (ona tam ještě byla doprava za 400kč).

Díval jsem předchvílí na ten předmět z vedu aukci, mám nejvyšší nabídku. Ale 5 minut na to mi přišel mail, že jsem byl přehozen. Díval jsem se i na čas přihození- po otečtení PST-GMT, zimního času a pásma ČR to vychází na nyní (18:36)

Náhoda? Nemyslím si.

Nyní v tento moment do konce zbývá 21h. Může být nějak předmět "zpropagován" když si otevřu jeho listing?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím sice přesné info jak to chodí na e-bay,ale na aukru jsem do asi 5 sekund před koncem vedl a pak jsem byl přehozen.V momentu kdy to již asi nejde ani zvrátit! Jinak - vždy si položím otázku "kolik je můj strop" hranice kolik za danou věc chci dát a přes tu nejdu! (nějak mlhavě tuším že jsou pravidla hoooodně podobná,pkd není cena "kup teď!"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]