Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolí ucpaná céva?

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Manželce zjistili zvýšenou hladinu cholesterolu, dlouhodobě marodí a tak dost času denně strávila sezením s tabletem. Nyní jí začala bolet noha nahoře u třísla, z kloubu to není, bolí to při určité poloze nohy při chůzi. Napadlo nás, že by to mohla být ucpaná céva tím cholesterolem. Hned po neděli půjde k lékaři. Existuje nějaký domácí recept na rozpouštění toho cholesterolu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klus
hodnocení

3x

Bolest pouze v třísle ( bez jiných problémů) není od ucpané tepny/žíly, ale od kýčle.

Ano,od kyčle.A kyčel je zase spojena s oslabenými játry.Doporučuji detox a především pohyb.Jóga,pilátes,svižnější chůze...Zkrátka a dobře,tělo je plné škodlivin,které musí ven.

Ještě mě napadlo,každé ráno - lžíci panenského,olivového oleje za studena lisovaného,lžíci medu a lžíci citrónu.Také skvělá bylinka na játra : Ostropestřec mariánský.

fram
hodnocení

1x

Z dlouhého sezení na nevhodné židli může být zešpatnělý krevní oběh až třeba do zánětu. Něco podobného mne potkalo také a pěkně dlouho to bolí a trvá, než se to spraví.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, já se omlouvám za možná hloupé strašení.. ale napadlo vás, že ucpání cévy nemusí být cholesterolem? Pokud manželka dlouho sedí a nic nedělá, dost se zvyšuje riziko krevní sraženiny.

A odpověď je ano, může to bolet.

hodnocení

0x
Pokud je bolestivost a noha tvrdne,je nanejvýš žádoucí okamžité vyšetření ultrazvukem. Nebezpečí vzniku žilní trombózy.

hodnocení

0x

Tahle bolest nebude od ucpané cévy nebo tepny. Kdyby tomu tak bylo, celá noha by opuchla a bolela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]