Ahoj. Dostal jsem nabídku a rozhodl jsem se ji přijmout. Jen nevím jak mám šéfovi v současném zaměstnání říct že končím. Vycházíme spolu dobře a je tam dobrý kolektiv.Ale dostal jsem nabídku blízko domova a chci ji přijmout. Diky za rady.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
figurek*
4x
řekněte šéfovi bez obezliček a narovinu, že jste dostal lepší nabídku a že ji chcete vzít a ač nerad, budete se muset rozloučit.
Ale taky hleďte, ať si nezabouchnete dveře, abyste se případně taky mohl vrátit.
Rozhodl jste se, tak jednejte. Dejte písemnou výpověď. Nadřízenému řekněte na rovinu, že jste dostal nabídku zaměstnání s lepší dostupností. Rozumný člověk to pochopí.
Ještě poznámka, doručte zaměstnavateli výpověď ještě do konce tohoto měsíce - výpovědní doba Vám uplyne 31. 3. 2017, pokud se ovšem nedomluvíte na ukončení PP dohodou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.