Nejste přihlášen/a.
Samozřejmě se o nich dá dočíst na interentu, ale také máte rýhy na nehtech? Stalo se vám, že po prodělané nemoci, viróze, atp jste zaznamenali s odstupem cca měsíce na nehtech rýhy jako známku toho, že tělo s něčím bojovalo?
Určitě je to tak. Na nehtech se nemoc projeví rýhou, většinou ve tvaru příčné prohlubně. Čím větší a delší problém, tím hlubší a delší prohlubeň. Na zdravých nehtech. U lidí s vrozenými kožními projevy , např. lupenkou, je to jinak. Tam jsou prohlubně a rýhy i podélně.
Mám podélné rýhování nehtů, tak dlouho, co moje pamět sahá. Nepozoruji, že by mi něco v organizmu chybělo, ani jsem se příčinu nedopátrala. Jednou jsem byla s nějakou maličkostí na kožním a ptala jsem se na to lékařky. Řekla mi, že to nic neznamená, což mne udivilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.